петък, 25 февруари 2011 г.

Самсунг Ксоом и Тандерболт опремљена МацБоок добити срушена

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/motorola-xoom-and-thunderbolt-equipped-macbook-pro-get-torn-down/:
Ксоом је велика атракција могу етерична саће које одише унутар њега, али то је још увек гаџет од метала, силикона и пластике, тако да смо и спремни и свако може да види оно што њене унутрашњости личе на. иФикит је савесно обавља задатак цепања једног до њене саставне компоненте, налажење Атмел екран осетљив на додир контролер у стању да стигну и 15 улаза на време, Куалцомм МДМ6600 способан 14.4Мбпс ХСПА + брзине, неки Тосхиба НАНД флеш меморије, и наравно, НВИДИА драги Тегра 2 дуал цоре СПЦ. Поред водећи таблета мото, иФикит је такође стечен на коштац са најновијим МацБоок Про Аппле-ов, онај који може да учини Муња -брз пренос са још непостојеће периферија, иако је било очекивано открића мало и далеко измедју. Вирелесс картицу сада има четири антене уместо три и постоје неке измене учињене за хлађење система, али прави разлог ћете желети да видите ово да куад цоре процесора Санди Бридге вреба изнутра - то је као велику и намеће као перформанси обећава да испоручи.

Самсунг Ксоом и Тандерболт опремљена МацБоок добити срушен је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 12:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иФикит (Ксоом) , (МацБоок Про) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар