петък, 25 февруари 2011 г.

Мицрософт Ресеарцх зеза Виндовс телефони контролу Површине и луди Десктоп УИС

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-teases-windows-phones-controlling-surfaces-an/:
Хеј, види, у овом тренутку, ми само желимо себе неке добре, старомодне копирајте и налепите - али ми ћемо дати неке програму Мицрософт тражи кредит за годину дана (или два, или десет) и даље од тога водени жиг на шта би могло да долази доле штука људских-машина интеракција - и посебно, како телефони могао да одигра улогу. У презентацији и промотивни видео издвајали заједно ове недеље, Мицрософт Ресеарцх шеф Крег Мундие показује како можете да свој смартпхоне завеса за контролу шампањац, шарени поглед на ваш лични живот на масини и како можете да пуцкање фотографију, а затим спустите слушалицу на Површина за инстант пренос (можда помало као ХП Тоуцх делити ), између осталих драгуља. Наравно, ово је све чиста истраживања у овом тренутку - то је било погодити да ли ове коментаре да скок у производњи, и ако јесте, када - али је забавно за гледање. Пратите паузе за видео.

[Хвала, Џејк]

Наставити читање Мицрософт Ресеарцх зеза Виндовс телефони контролу Површине и луди Десктоп УИС

Мицрософт Ресеарцх зеза Виндовс телефони контролу Површине и луд Десктоп УИС првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 04:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МобилеТецхВорлд | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар