петък, 25 февруари 2011 г.

Енгадгет Реадер Меетуп вечерас у Сан Франциску у 6:30 АМ ПСТ!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/engadget-reader-meetup-tonight-in-san-francisco-at-6-30pm-pst/:
Тако је људска бића - то је опет дешава! Енгадгет посада је све заједно своје најбоље партије одећу и транспорт Оут Вест за другу траншу од наших фантастичних читаоца Меетупс. Наш последњи догађај у Њујорку привукло гомилу људи и био је све око експлозије, а Сан Франциско рате, сигурно ће бити баш као експлозивни (или можда више? Ц'мон ... нам покаже шта имате). Овог пута смо у партнерству са Спринт, као и Сони Плаистатион, Самсунг, ХП, року, ЛГ, ВУДУ, РИМ-а, Слинг, Сонос, ХТЦ, Цорнинг, Спхеро, ОнЛиве, Плантроницс, Снапстицк, и још много тога да донесе вас ноћ гаџета геекинг, поклони, укусно хране, а неки страшан музике (које нико други него наш Подцаст продуцент, Трент Волбе). Такође, читав хаос на Енгадгет уредника ће бити на руци да се забавља и информише, тако да ако имате било каквих питања притиском - укратко их!

Свих узраста Схиндиг ће се вечерас место, фебруар 25 у граду Поглед на Метреон , који се згодно налази у центру СФ. Ако сте залуђеник у граду, већ вероватно знате шта смо причају. Врата ће се отворити у 6:30 часова, а капацитет је ограничен на 1200 људи - тако да ако желите да се унутра, стигнем рано!

Наставити читање Енгадгет читач Меетуп вечерас у Сан Франциску у 6:30 АМ ПСТ!

Енгадгет Реадер Меетуп вечерас у Сан Франциску у 6:30 АМ ПСТ! првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 15:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар