петък, 25 февруари 2011 г.

Званични андроид 2.3.3 исправке за и Црвена звезда један Нексус С откривена, на располагању нестрпљив

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/24/official-android-2-3-3-updates-for-nexus-one-and-nexus-s-unearth/:
Чекање је срање, зар не? Да, да то ради - због чега смо одушевљени да се види да је директна веза са званичним, коначни новостима андроид 2.3.3 за Црвена звезда један и Црвена звезда С су оба укључена је изгубити. Ово је посебно узбудљиво вест за власнике Црвена звезда један који су остали на равне и уске и нису се преселио у кувани Медењак РОМ-а већ, с обзиром да они и даље смо на Фроио - али такође је добра вест за програмере који раде на НФЦ апликације Црвена звезда са С и Андроид свеже испечене НФЦ-АПИ-ја, јер то значи да ће имати уређаје из стварног света да почне игру. Дакле, иди даље, доћи до њега - ми знамо да не идеш да чекају више-ваздух-обавештења у сваком случају.

[Хвала, Вил]

Званични андроид 2.3.3 исправке за и Црвена звезда један Нексус С откривена, на располагању нестрпљив првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 24 Мар 2011 17:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк БриефМобиле | Соурце КСДА-Девелоперс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар