петък, 25 февруари 2011 г.

Самсунг Галаки ИИ добија врло прелиминарне, скупо Великој Британији цене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/samsung-galaxy-s-ii-gets-very-preliminary-expensive-uk-pricing/:
Не иди скочивши са андроид једрилици још увек, то су врло рано бројеве, али Самсунг Галаки ИИ је по цени од пар у Великој Британији и малопродаје категорији су они ставио га у је изразито висока краја. ЕКСпансис је унос £ 630 ($ 1,020) за Тхе Гингербреад-спортске откључан телефон, док Плаи.цом је на £ 600 ($ 971) и обећава 31. марта Релеасе Дате. Чак и ако сте довољно откачени да стави новац се на унапред наручити данас, да ли се у виду да је показивао Пусти цену на £ 650 (£ 670 са РРП) само је јуче, тако да цена ипак изгледа да променљиве и проналажење његове Свеет спот. Шта год да се деси, са тако високим полазиште, сумњамо С ИИ цена ће бити њен најатрактивнији атрибут лансирања.

Самсунг Галаки ИИ добија врло прелиминарне, скупо Великој Британији цене првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 14:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ГСМ Арена , Пхандроид | Соурце Плаи.цом , еКспансис | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар