петък, 25 февруари 2011 г.

Извори: иПад 2 земљишта на тање тело са Спец налетети и камере, СД слот и већу резолуцију екрана су ван

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/24/sources-ipad-2-lands-in-thinner-body-with-spec-bump-and-cameras/:
Јабука гласине игра може бити нестабилна ствар. Баш као што бисмо чули последњи минут промене на Аппле ТВ-а пре него што се нађе на тржишту, ми смо стечен реч из извора који иПад 2 најављено да буде објављен следеће среде ће бити без неколико могућности смо раније известили бих . Наиме, да се слот за СД картице и веће резолуције неће успети у нови модел (ово друго ми бисмо били слуха бави њиме о-нама за мало). Шта је узрок прекидач? Па наши извори нису били кристално јасно о тачном разлога, али суштина онога што је објашњено нам окупљене око нејасне "Енгинееринг питања" која је можда присиљен неке промене у једанаести час. Вреди напоменути још једном да су ови извори су мртви право на одређеним Аппле планира и спецификације за ненајављене производе у прошлости, и ми немамо разлога да верујемо ове промене су последица нешто више од легитимне инжењерске одлуке донете у близини лансирања.

Дакле, шта ћемо видети на 2. марта? Ми слушамо да је највероватније тање, спецификација налетели варијација оригиналне иПад са екрана и резолуције идентичан садашњи модел. Више РАМ-а (512 МБ) и снажнији процесор (А5), очекује се, као добро. То је такође прилично сигурна таблета ће бити спортски бар једну камеру напред - али ако се неки од тих предмета моцкуп смо видели да нам кажете нешто, очекујте стрелац око леђа превише. Такође је готово загарантовано да ћемо видети следећу верзију ИОС (број 5 у свој прилици, заједно са СДК за Девс), као и проширење Аппле облака услуга (тај део је мало ... магловито сада). Наравно, то ће савршено подешен Аппле најава иПхоне-5 у јуну, када се иПад власници вероватно очекују да се коришћењем новог софтвера. Без обзира, ми ћемо имати робе долази следеће недеље, тако Стаи тунед!

Извори: иПад 2 земљишта на тање тело са Спец налетети и камере, СД слот и већу резолуцију екрана су се првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 24 Мар 2011 21:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар