петък, 25 февруари 2011 г.

ГМ-показује терен СУВ-са функцијом блокирања буке, каже тишини једнако горива

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/gm-shows-off-terrain-suv-with-noise-cancellation-says-silence-e/:
ГМ тврди свог новог терена има и друге аутомобиле тукли када је реч о ефикасност горива, и они су активни наводећи буке - концепт близу и драги аудиофилима свуда - као један од фактора који ставља вожње је 4МПГ изнад конкуренције. У суштини, терен је навео нову једним "Еко режим" који омогућава четири-цилиндрични мотор да ради на мање обртног момента, смањење брзине мотора, а тиме и чување гаса. Ствар је, ово повећање потрошње горива долази са "лов-енд фреквенције бум", који је место где буке сетова у: два микрофона уграђених у Хеадлинер аутомобила открије бум, што је навело фреквентни генератор да пумпа сузбијању звучних таласа кроз Терен је звучници. Једноставно, ГМ-ов само уклањање непријатних Хум. Дакле, тише аутомобил не мора зеленије ауто, али ми ћемо се више горива ефикасна СУВ- сваки дан. Ако сте брање горе шта ГМ постављају, погледајте пуне односе с јавношћу, након скока.

Наставити читање ГМ-показује терен СУВ-са функцијом блокирања буке, каже тишини једнако горива

ГМ-показује терен СУВ-са функцијом блокирања буке, каже тишини ниску потрошњу горива једнако је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 06:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ГМ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар