четвъртък, 20 януари 2011 г.

Снимки Facebook за да получите Дата на изтичане на срока

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LTP_r83LX1E/story01.htm:
Пикънс пише "Би Би Си съобщава, че изследователите са създали софтуер, който дава на снимките си срок на годност, като ги маркирате с криптиран ключ, така че след тази дата е преминала основните спирки на изображения се гледа и копира. Професор Майкъл Backes, който ръководи развитието на X -Pire система, казва развойна дейност започва около 18 месеца като потенциално рискови поведения в социални мрежи като Facebook, показа належаща нужда от такава система. "Все повече и повече хора се публикуване на лични данни в интернет и това е ясно че някои неща могат да се объркат, ако остане там твърде дълго ", казва Backes. The X-Pire софтуер създава криптирани копия от снимки и искате тези, които ги качвате даде възможност на всяка една дата на изтичане. Разглежда тези образи изисква браузър X-Pire добавката. Когато зрителят срещне криптирана образ го изпраща на разстояние искане за ключ за да отключите. Този ключ ще бъде изпратен, както и имиджът станат видими, ако срокът на годност не е изтекъл. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Междузвездни войни: Blu-Ray дискове, за да пристигнат 27 септември според Amazon

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/star-wars-blu-ray-discs-to-arrive-september-27th-according-to-am/:
Дори и наперен CES обяви случай не беше достатъчно за Фокс и Джордж Лукас да разкрият точната дата за пристигането на "Междузвездни войни" на Blu-Ray, но сега Amazon е актуализирал кораб дати поръчат на 27 септември. Не бихме график почивен ден на работа да се потопите в обещаните 30 часа специални функции, докато има някаква официална дума, но тъй като тя е във вторник, че изглежда логичен път да се очаква тези дискове (изцяло завършен вид или Saga или трилогия, определен от себе си, ти избор) да се докоснат надолу. Изживейте малко underwhelming Дарт Вейдър входа и на много по-вдъхновяващо Blu-Ray опаковка, определени ремарке след почивката.

Продължи четене "Междузвездни войни" Blu-Ray дискове, за да пристигнат 27 септември според Amazon

Междузвездни войни: Blu-Ray дискове, за да пристигнат 27 09 според Amazon първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 януари 2011 год. 15:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TheHDRoom | източник Амазонка | Изпрати | Коментари

No More числата версия за HTML

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kuM2XKhP0ss/story01.htm:
Анонимен читател пише "HTML5 ще бъде последната версия на HTML, който носи номера на версията. Иън Hickson, инженер в Google и главен редактор на стандарт HTML5 обяви, че на езика ще бъдат прехвърлени на" жизнения стандарт ", без версии. Малко харесва Chrome, ако щете. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




T-Mobile USA преговори бъдеще, Deutsche Telekom е отбиване на разстояние въже; Clearwire покупка спектър все още в игра?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-usa-talks-future-deutsche-telekom-weaning-it-off-lifel/:
Германия Deutsche Telekom - по-известен в САЩ като Mobile САЩ дисциплина майка T-- е в Ню Йорк днес в чата на американската дивизия перспективите си за бъдещето и execs от двете страни на езерото е доста малко да се каже. Най-големият все още съществуват опасения от превозвача, се върти около приходите и клиент гюм - което, нека да бъда честен, са основните критерии, които всеки превозвач в света, се опитва да се подобри - и разпределението на главен изпълнителен директор Филип Humm обявиха поредица от инициативи за помогне да получите тези числа в ред. На гюм страна, те са "работата на голяма с Android" да се борят срещу iPhone, продължават да поставят WiFi призовава за облекчаване на проблемите покритие на мрежата, както и затягане на "управление на риска" въпроси, нека някои законопроект deadbeats се промъкнат през пукнатините. Смешно е да се мисли, че липсата на плащане е достатъчно голям въпрос да бъде риск за приходите за тези момчета, но това е вярно.

Продължавам четене T-Mobile USA преговори бъдеще, Deutsche Telekom е отбиване на разстояние въже; Clearwire покупка спектър все още в игра?

T-Mobile USA преговори бъдеще, Deutsche Telekom е отбиване на разстояние въже; покупка все още спектър в игра? Clearwire първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 Януари 2011 г 15:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Deutsche Telekom , Ройтерс | Изпрати | Коментари

"Отглеждане" амеби Открити

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hJ9PIKf6Oas/story01.htm:
Изследователи от университета "Райс" са открили вид амеба, че практиките, нещо като "примитивно земеделие поведение." Когато си бактерии храна станат недостатъчни, за Dictyostelium discoideum ще се обединят и да формират "плодните орган", който ще разпръсне бактерии, спори в нов район. От статията: "Поведението изостава от вид" земеделие ", че по-напредналите животни вършите, мравки, например, да се грижат един вид гъбичка, която вече не съществува в природата, но идеята, че една амеба, че прекарва голяма част от. живота си като едноклетъчен организъм могат да държат кратко да консумират храна доставката преди decamping е изумителна един. Повече, отколкото само с лека закуска за пътуването на разпространение, като идеята е, че бактериите, които пътуват с спорът може да "семена" а нови бактериални колонии, като по този начин източник на храна, в случай на нови локала трябва да бъде лишена от бактерии. " Добре е да знаете, че дори едноклетъчни същество не е имунизирана срещу влиянието на Farmville.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Мичиган управител иска икономически модел "отворен код"

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mN38o3nYWKw/story01.htm:
Анонимен читател пише "Входящ Мичиган губернатор Рик Synder говори в Kalamazoo, МИ днес и заяви, че иска да използва" отворен код икономически модел на развитие "за подпомагане на възстановяването на очукан определяне държава. Може би по време на престоя му като президент на Gateway видял полза за отворен код, но може наистина да се прилага успешно и като икономически модел? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Opera браузър начело на телевизори Sony и Blu-Ray плейъри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/opera-browser-headed-to-sony-tvs-and-blu-ray-players/:
Opera официално обяви много по-обичаните уеб браузър ще се появи на телевизори Sony и Blu-Ray плейъри. Няма по-конкретни детайли, но това дали ниски ключови присъствие на CES преди няколко седмици (Sony Insider хвана на видео от него в действие в изложбените зали - вградени след почивката - за съжаление се затруднява от бавна скорост на връзката), ще разпространява най-малко в дружеството 22 нови свързани телевизори . Тъй като браузърът е базиран на Opera устройства гръбнака SDK, но и не е пресилено да си представим, че Opera-давам възможност на уеб приложения, джаджи, или друго съдържание, използването на стандарти като HTML5 (без Flash, поне не още) може да Piggy обратно към Sony съоръжения в някакъв момент. Истинският слон в стаята, обаче, е как този ход е свързан с технологични гигант интернет телевизия японската инициатива за това е захранва от Google телевизия . Въпреки че не може да си представи, че сигнали Вижте разтвор планина е предназначена за дъмпинг, между този и подобен ход от Samsung включително браузър в собствената си телевизия Smart платформа , малко ревност може да бъде само ритник Google трябва да се определят някои явни проблеми - които всички ние сме за, особено ако тя хайвера си нов кръг от картофи основава ухажване .

Продължавам четене Opera браузър начело на телевизори Sony и Blu-Ray плейъри

Opera браузър начело на телевизори Sony и Blu-Ray плейъри първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 Януари 2011 год. 13:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Преглед Horizon | източник Опера | Изпрати | Коментари

Samsung Galaxy S Живи ще получите Froyo утре, се казва T-Mobile ООП

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/samsung-vibrant-will-get-froyo-tomorrow-says-t-mobile-cmo/:
Съжалявам, господа, но си конспиративните теории трябва да бъдат изцяло кино - не само е Samsung Galaxy S получаване на Android 2.2 Щатите, но бързо обновяване на софтуера да полетят утре на T-Mobile USA. Това е думата директно от T-Mo главен маркетинг Коул Brodman, които хвърлихме новина за PC Magazine този следобед, като каза, че забавянето е "за контрол на качеството и издаването на времето." Очевидно, има допълнителна работа, участващи в одиране на операционната система и добавяне на изключителни приложения като призовава WiFi - ако и да не потвърди или ще се появи в специално Живи е изграждането на Froyo. Ето някои по-добра новина, все пак: господинът обеща, че като цяло, Android актуализации на T-Mobile ще бъде по-бърз от този момент нататък, тъй като фирмата стрелба за обновяване на всички телефони към новите версии в рамките на пет месеца от Google вземане на изходен код. Означава ли това, което трябва да очакваме някои Пищен мъже до май? Ние не сме напълно сигурни, но ние си представим, че-Mobile съперници T не седят със скръстени ръце - ние най-вероятно ще чуете някои интересен, завладяващ и напълно епична новини за Froyo всеки момент сега.

Samsung Galaxy S Живи ще получите Froyo утре, се казва T-Mobile ООП първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 1, 2011 14:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TmoNews | източник PC Mag | Изпрати | Коментари

Лъжливи GSM Трик базова станция Цели Iphones

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lqKOMHnemX0/story01.htm:
mvar пише "Докато си Black Hat DC демонстрация конференция не е безупречен, от университета в Люксембург студент в сряда, показа, че е възможно да подмами iPhone потребителите да се присъедини към фалшиви мрежа GSM. Ралф-Филип Weinmann показа как да скалъпят един лаптоп с отворен -софтуер OpenBTS и други евтини съоръжение за създаване на фалшиви станция GSM предавател база, за да намерите Iphones, за да изпратят своите собственици съобщение. редица iPhone потребители в стаята изрази изненада, че са придобили на съобщение с молба да се присъединят на мрежата. "Вие искате да получите телефони не само използва от тийнейджърката тълпата, но ръководители", каза Weinmann и добави, че е възможно да се "имат пълен контрол на телефона." Част от причините за тези фалшиви атаки GSM мрежата е възможно е тъй като кодовата база се използва в смартфоните, като например iPhone, който е Infineon основа, води началото си от 1990-те. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.