четвъртък, 20 януари 2011 г.

електрически T.27 Гордън Мъри градски автомобил разбил в името на науката, държи прекрасно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/gordon-murrays-electric-t-27-city-car-crashed-in-the-name-of-sc/:
електрически T.27 Гордън Мъри градски автомобил разбил в името на науката, държи прекрасно
Потърсихме за някои луди неща в нашата визия за автомобил на бъдещето , и ние сме научи, че много от тях могат да бъдат намерени в Мъри изпълнението Гордън от колата си от утре, T.27. EV власт? Картина ". Odd централни места? Картина ". Racing-вдъхновено мерки за безопасност? Двойна проверка, както е видно от тези снимки краш-тестове, които, както можете да видите, са изключително близки до компанията компютърни симулации. Това е една малка нещо, само малко повече от осем метра дълга и с тегло под £ 1,500, но за това ще получите най-семена от около 65 mph и набор от между 80 и 100 мили - и възможността да тичам в стената на 40 процента, без да компенсира вредите. Текущи прототипите се очаква по пътищата само за няколко месеца, а с малко късмет, производство версии на този (и с бензинов двигател T.25) може да се удря по улиците през следващата година.

Продължавам четене на електрически T.27 Гордън Мъри градски модел се разби в името на науката, държи прекрасно

на електрически T.27 Гордън Мъри градски автомобил разбил в името на науката, държи прекрасно първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 Яну, 2011 13:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар