четвъртък, 20 януари 2011 г.

Xbox 360 задължителни актуализация възстановява зареждане на диск, задържа призива на пиратите Дълг за Тад

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/xbox-360-mandatory-update-restores-boot-to-disc-detains-call-of/:
Историята на троянски кон трябва да е сред любимите на видео игра, производители на конзоли, тъй като актуализации на софтуера, тези дни често идват с повече от скрити условия - днес, Microsoft издаде задължителни Xbox 360 актуализира сведенията за един Bugfix, но изглежда са случайно спря десетки пирати и хакери да играе призива на мито: Black Ops и Modern Warfare 2 на конзолата. Членовете на Xbox-сцени форуми отбеляза актуализация е като подозрително дълго, за да изтеглите, открили, че резервни копия на тези игри е прекратил тази дейност, и в момента смятат, че Microsoft включени кръпка за тези два мача да се даде възможност за борба с пиратството функция, която специално цели изгорени копия. Какво прави задължителна актуализация направи за вас, ако не сте част от хакерски сцена? То просто дава възможност на конзолата за автоматично зареждане на предварително добави игра, когато силата на това, функция, която е случайно увреждания през ноември .

[Благодаря, Brian]

Xbox 360 задължителни актуализация възстановява зареждане на диск, задържа призива на пиратите Дълг за Тад първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари 2011 20:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink WinRumors , NeoGaf | източник Майор Нелсън , Xbox-сцени | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар