четвъртък, 20 януари 2011 г.

Samsung Galaxy S Живи ще получите Froyo утре, се казва T-Mobile ООП

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/samsung-vibrant-will-get-froyo-tomorrow-says-t-mobile-cmo/:
Съжалявам, господа, но си конспиративните теории трябва да бъдат изцяло кино - не само е Samsung Galaxy S получаване на Android 2.2 Щатите, но бързо обновяване на софтуера да полетят утре на T-Mobile USA. Това е думата директно от T-Mo главен маркетинг Коул Brodman, които хвърлихме новина за PC Magazine този следобед, като каза, че забавянето е "за контрол на качеството и издаването на времето." Очевидно, има допълнителна работа, участващи в одиране на операционната система и добавяне на изключителни приложения като призовава WiFi - ако и да не потвърди или ще се появи в специално Живи е изграждането на Froyo. Ето някои по-добра новина, все пак: господинът обеща, че като цяло, Android актуализации на T-Mobile ще бъде по-бърз от този момент нататък, тъй като фирмата стрелба за обновяване на всички телефони към новите версии в рамките на пет месеца от Google вземане на изходен код. Означава ли това, което трябва да очакваме някои Пищен мъже до май? Ние не сме напълно сигурни, но ние си представим, че-Mobile съперници T не седят със скръстени ръце - ние най-вероятно ще чуете някои интересен, завладяващ и напълно епична новини за Froyo всеки момент сега.

Samsung Galaxy S Живи ще получите Froyo утре, се казва T-Mobile ООП първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 1, 2011 14:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TmoNews | източник PC Mag | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар