четвъртък, 20 януари 2011 г.

Sony Ericsson MT15i / Vivaz 2 клопката на Елдар Муртазин, тъй като нажежен преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/sony-ericsson-mt15i-vivaz-2-ensnared-by-eldar-murtazin-given/:
Изборът на пищен телефони Android просто е нараснал с една, благодарение на Sony Ericsson MT15i и премиера на Русия мобилни рецензент, Елдар Муртазин , който го е преминал през строг преглед му цикъл. В обикновено темерут джентълмен е приятно изненадани от новите (и съвсем неофициално) телефон SE, заявявайки, че то "е разработила и е на път да започне наистина рязане крайни устройства и ... почти нищо страшно в хардуера отдел, както добре." Той е похвала за над средното ниво пред-пред камера, за издръжливост, предлагани от 1500mAh батерия, и 854 х 480 присъдено на реалност Покажи - въпреки че той предупреждава, че на Sony Bravia Engine се използва само при консумация на мултимедийни и поради тази причина ограничено влияние върху подобряването на качество на продукцията.

Във вътрешен план, което търсите в 512MB оперативна памет и 1GHz Qualcomm MSM7630 с Adreno 205 графики, всички от които са приключили в идеално гладка, без забавяне операцията. Въпреки многобройните си плюсове, Елдар описва MT15i като телефон, насочени към среден клас, който приканва всички видове вкусни цени спекулации, че ние не сме напълно сигурни сме съгласни с неговите postulation, че този телефон ще се нарича Vivaz 2 . В Xperia брандинг отпред и замяната на Symbian с Android ще колективно показват, че ще носи съвсем ново име, когато това е представа - която ще продължи и приемат, ще се случи на MWC през следващия месец.

Sony Ericsson MT15i / Vivaz 2 клопката на Елдар Муртазин, тъй като нажежен преглед първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 Януари, 2011 02:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BestBoyZ | източник Mobile-Review | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар