четвъртък, 20 януари 2011 г.

LG Г-Slate да има 8.9-инчов 3D дисплей? Слух мелница казва "може би"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/lg-g-slate-to-have-an-8-9-inch-3d-display-rumor-mill-says-mayb/:
Ако 3D и таблетки са двете неудържими сили на съвременна битова електроника, не ли смисъл да ги обявявам в едно, страховит, тенденциите устройство? LG, T-Mobile обвързани с G-Slate могат да правят точно това, ние сме съдебното заседание, като двойка от различни сайтове са докладване, че ще идват с 3D-съвместим дисплей. Момчетата на GPS и сътрудничество са очевидно изслушани пряко от френски ръката на LG, който им казал на Г-Slate ще има чаши без 3D дисплей и 3D камера, че валидността на тази информация се разрежда до известна степен с "източник TmoNews намиране на 3D очила включени в списъка на бъдещите аксесоари за този по-скоро мистериозни таблетки. Да, това е противоречива информация, но след това Pocket-влакънца също се информирахме директно от LG и получи обещание за "действително работи 3D устройство", което трябва да се очаква скоро. Това може да е 4.3-инчов панел autostereoscopic ние scoped посочени в CES или би могъл да бъде друг намек, че страните от Г-Slate е бил камера-срамежливи от много по-специално, триизмерен причина.

LG Г-Slate да има 8.9-инчов 3D дисплей? Слух мелница казва "може би" първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти Януари 2011 17:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Unwired Преглед | източник GPS и сътрудничество , TmoNews | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар