четвъртък, 20 януари 2011 г.

ZMP RoboCar MeV места само един, но може да карам, дори когато сам (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/zmp-robocar-mev-seats-only-one-but-can-drive-even-when-alone-vi/:
ZMP RoboCar MeV места само един, но може да карам, дори когато сам (видео)
Гледай видеото по-долу и ще видите, че това нещо явно не е напът да спечели всички протоколи скорост земя, и с обикновена врата, това е едва ли при всякакви метеорологични условия отговарят на изискванията. Но, RoboCar MeV от ZMP е повече от изследване превозно средство, самостоятелно шофиране автомобил, който е построен на електрическа платформа microcar. Тя използва GPS и множество предни и задни сензори за да се знае къде ще, еволюция на Linux-захранва 10.01 умален модел видяхме още през 2009 година . Просто, разбирате ли, по-голям. И скъпи. Way-скъпи. Да, можете да си купите, но търсите на около 35 000 щатски долара за най-простата версия, тип А, което има само автоматичен контрол на скоростта. От тип Б е кормилното управление, както и разходи за $ 59,000, а тип С е огромен $ 84,000 и добавя автоматично спирачен механизъм, заедно с пълен набор от изображения и intertial сензори. Поръчай с доставка през около два месеца - в Япония, естествено.

Продължавам четене ZMP RoboCar MeV места само един, но може да карам, дори когато сам (видео)

ZMP RoboCar MeV места само един, но може да карам, дори когато сам (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 януари 2011 год. 11:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Всички Автомобили Electric | източник ZMP | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар