четвъртък, 20 януари 2011 г.

Chrysler обявява батерията без хидравлични хибридни технологии, компреси газ, за да мощност

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/chrysler-announces-battery-free-hybrid-technology-compresses-ga/:
Chrysler обявява батерията без хибридна технология, компреси газ, за да мощност
Помислете за традиционен хибридни и най-вероятно, че на Toyota Prius . След това, след като сте събуди от дрямка си, най-вероятно си представят някои сложна система от батерии и електрически двигатели и съоръжения за улавяне на енергия при спиране и я плюе обратно при ускоряване. Chrysler вече искат да разположи по различен начин, на пръв поглед много по-прост начин, това е всичко, въз основа на хидравликата. Превозното средство е оборудвано с ниско налягане резервоар с хидравлична течност и с високо налягане камера, запълнена с азот. При спиране, помпи движение на течността в камерата азот да я компресирате и след това, при ускоряване, че сгъстен газ се използва за подпомагане на течности и задвижване на колелата. Това е настройката, че действително е разработен от СИП и в момента се използва от някои търговски превозни средства, най-вече UPS камиони, но хибрид Град и Държава миниван може да го отведе до потребителите - макар и не до 2012 г. най-рано. Сега, има голяма вероятност идеята за хибриден миниван заплашва да ви се връща да спи, така че ние Пожелавам ви приятен сън.

Продължавам четене Chrysler обявява батерията без хидравлични хибридни технологии, компреси газ, за да мощност

Chrysler обявява батерията без хидравлични хибридни технологии, компреси газ, за да мощност първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 Януари 2011 година 07:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNN Money | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар