четвъртък, 20 януари 2011 г.

T-Mobile USA преговори бъдеще, Deutsche Telekom е отбиване на разстояние въже; Clearwire покупка спектър все още в игра?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-usa-talks-future-deutsche-telekom-weaning-it-off-lifel/:
Германия Deutsche Telekom - по-известен в САЩ като Mobile САЩ дисциплина майка T-- е в Ню Йорк днес в чата на американската дивизия перспективите си за бъдещето и execs от двете страни на езерото е доста малко да се каже. Най-големият все още съществуват опасения от превозвача, се върти около приходите и клиент гюм - което, нека да бъда честен, са основните критерии, които всеки превозвач в света, се опитва да се подобри - и разпределението на главен изпълнителен директор Филип Humm обявиха поредица от инициативи за помогне да получите тези числа в ред. На гюм страна, те са "работата на голяма с Android" да се борят срещу iPhone, продължават да поставят WiFi призовава за облекчаване на проблемите покритие на мрежата, както и затягане на "управление на риска" въпроси, нека някои законопроект deadbeats се промъкнат през пукнатините. Смешно е да се мисли, че липсата на плащане е достатъчно голям въпрос да бъде риск за приходите за тези момчета, но това е вярно.

Продължавам четене T-Mobile USA преговори бъдеще, Deutsche Telekom е отбиване на разстояние въже; Clearwire покупка спектър все още в игра?

T-Mobile USA преговори бъдеще, Deutsche Telekom е отбиване на разстояние въже; покупка все още спектър в игра? Clearwire първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 Януари 2011 г 15:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Deutsche Telekom , Ройтерс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар