четвъртък, 20 януари 2011 г.

Челюст ера пръчки акселерометър в шумоизолиращ слушалките, отиваме практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/jawbone-era-sticks-an-accelerometer-in-your-noise-canceling-head/:
С фантастично слушалки Bluetooth на пазара и преносим високоговорител Pumpin " за взрив на конфитюри, как може да се подобри техният състав челюст продукт? Е, ние все още мисля, стерео слушалките може да се надуе ... но това не е това, което фирмата с днешна дата. Не, това е челюстта ера, първият в света Bluetooth слушалка с вграден акселерометър за движение наблюдение приложения и още много подобрения, когато това дойде от. Има нова версия на компанията NoiseAssassin шумоизолиращ алгоритми, които регулира входящия обем и изравняване, за да ви чуят по-добре, един много голям 10 mm говорител конус с по-голям диапазон от честоти, два процесора, повече памет и час на допълнителна батерия живот в сравнение с челюст икона, е специфична. Само с две движения в момента признават - с две-кран за да започне / край / суич разговори и бързо се разклаща, за да сдвоите - акселерометъра е малко на трик за сега, но челюст предлага повече жестове вероятно са на път. В същото време, на други подобрения може да се окаже ера си струва цената на влизане - което е $ 130, от по.

Прекарахме около пет часа със слушалките вече, слушане на музика и като се призовава, и докато ускорението изглежда почти губи в момента, няма дисконтиране на тези нови 10 мм водача и аудио може да се изпомпва. Въпреки че не може да замени набор от качествени посветен микрокапсули, това звучи по-добре от свята икона на челюстта е малка, тенекиен барабан, и да играем Пандора песни ние вече не се усеща непреодолимо желание да го извади от нашите ухо - като киборг съществуването всички по-поносим, предполагам. Ние ще Ви донесе пълен преглед скоро, но ако сте вече са продадени, ще намерите четири различни дизайни ера в продажба в онлайн магазина челюст на ... О, точно сега. PR след почивката.

Продължавам четене челюст ера пръчки акселерометър в закрие шума слушалки, отиваме практически

Челюст ера пръчки акселерометър в закрие шума слушалки, отиваме практически първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 януари, 2011 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар