четвъртък, 20 януари 2011 г.

В Engadget Покажи връща на 30 януари със Стив Возняк!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/the-engadget-show-returns-on-january-30th-with-steve-wozniak/:
Точно така, Engadgeteers - на Engadget Покажи се завръща през 2011 г. в най-големия възможен начин с Apple Съосновател Стив Возняк! Присъединете се към нас за една нощ никога няма да забравя в 18:00 в неделя, 30 януари с Роза Аудитория на новата учебна сграда Купър съюз. Уоз ще бъде в седнало положение с нас за вид открито, отваря очите, и направо вълнуващо един-на-един разговор само Engadget Покажи може да осигури. Ние имаме много изненади за вас, така че определено не искам да го пропускайте!

Ние също така ще има музика от неподражаемия Дзен Албатрос и обичайните луд подаръци. Доверете ни се, когато казваме, че този епизод ще бъде епична.

ЗАБЕЛЕЖКА: The Show ще се проведе в прекрасен нов окръг, на розата Auditorium в новата учебна сграда Купър съюз (т.е. не TimesCenter), разположен в Манхатън на 41 Cooper Square . Седалката е изключително ограничена, така отида там рано!

Билетите са - както винаги - безплатно за всеки, който би искал да присъства, но местата са ограничени, а билетите ще бъдат първи по време, първи по право ... Така че там рано! Ето актуализираната информация за новата ни билети политика, която трябва да знаете:
  • Не е платен вход - билети са напълно безплатни
  • Събитието е всички възрасти
  • Продажба на билети ще започне на Купър съюз новата учебна сграда в 14:00 в неделя, 30 януари, ще отвори врати за сядане в 17:15 и шоуто започва в 18:00
  • Вече са възложени за сядане, така че първите хора, за да си билети ще получат места приоритет. Това също така означава, че след като получи билет, мястото ви е гарантирано - няма да се налага да се върнат в линия, за да се получи добър седалка.
  • Вие не може да събере билети за приятели или семейство - всеки, който иска да дойде, трябва да присъстват и да получите билет
  • Капацитет е ограничен (само около 200 места в театъра), и след като са пълни, ние сме пълни
  • Мястото се намира на 41 Купър Скуеър в Ню Йорк, Ню Йорк 10003 (карта след почивката)
  • Шоуто дължина е около един час
Ако сте член на медиите, които желаят да присъстват, моля свържете се с нас на адрес: engadgetshowmedia [в] Engadget [точка] COM и ние ще се опитаме да ви настанят. Всички останали медии въпроси, които не могат да се изпращат на адрес: engadgetshow [в] Engadget [точка] COM.


Абонирайте се за Покажи:

[ качи ] Абонирайте се за Покажи директно качи (M4V).
[ Zune ] Абонирайте се за Покажи директно в Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Добавяне на Engadget Показване на фуражи (M4V) към вашия RSS агрегатор и ги предадоха автоматично.

Продължавам четене на Engadget Покажи връща на 30 януари със Стив Возняк!

В Engadget Покажи връща на 30 януари със Стив Возняк! първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари 2011 16:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Няма коментари:

Публикуване на коментар