четвъртък, 20 януари 2011 г.

Как да си отключва HTC WP7 устройство от повторно заключване след всяка синхронизация

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/how-to-keep-your-unlocked-htc-wp7-device-from-re-locking-after-e/:
Как да си отключва HTC WP7 устройство от повторно заключване след всяка синхронизация
Добре, така че WP7 общност сух не може да бъде доста по-активни от които работят неуморно, за да поддържа всеки аспект на Android устройства оборудвана с бриз, но това не означава, че не е квалифицирана група tinkerers правят всичко възможно за Microsoft е най-добре. ChevronWP7 е ясен пример за това, и въпреки че това е било официално извади тя все още е доста със сигурност се използват. Сега неговата функционалност е бил удължен с втора рана, която ви позволява да използвате Zune да синхронизира HTC телефон, без да я получаване на всички затворени здраво отново. Можете да намерите всички подробности, на другия край на източника връзката по-долу, но ще отида напред и да ви предупредя, че веднага след като на следващия WP7 версия капки този отключване ще бъде закрит. След това тя ще бъде към следващата.

Как да си отключва HTC WP7 устройство от повторно заключване след всяка синхронизация първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 януари, 2011 год 12:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink AliWaqas | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар