четвъртък, 20 януари 2011 г.

Samsung купува Liquavista, гмуркания с главата напред в electrowetting дисплеи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/samsung-buys-liquavista-preps-some-snappy-low-power-displays/:
Liquavista дисплеи се гъвкави, "нечуплив" все още твърде теоретичен (видео)
Samsung Има репутацията на сградата луд страхотно дисплей технологии , и той просто добавя още един до комина - с изкупуване на Philips-отделянето Liquavista декември тази година, това е опит точно опора в electrowetting . В случай, че не сте запознати, electrowetting е многократно стан за нас като почти Светия Граал на дисплеи : гъвкави, цветни, нечуплив, открит четене хартия екрани е с висока честота на опресняване и ниска консумация на енергия, които могат да бъдат произведени върху съществуващите поточни линии. Ние ще трябва да се види дали теории се равняват на значими продукти, но ние си дял, на Samsung не може да навреди на най-малко, особено след като компанията заяви, че ще "разшири водещата си позиция в технологии от следващо поколение дисплей от пионер в прилагането на electrowetting в е-книга и прозрачни дисплеи. " Звучи като ангажимент към нас. PR след почивката.

Продължавам четене Samsung купува Liquavista, гмуркания с главата напред в electrowetting дисплеи

Samsung купува Liquavista, гмуркания с главата напред в electrowetting показва първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари 2011 год 21:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар