четвъртък, 21 юли 2011 г.

Мицрософт П4 ФИ11: приход, зараде и профит Све у свему, туку очекивања

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-q4-fy11-revenue-earnings-and-profits-all-up-beatin/:
Мицрософт П4 ФИ11: приход, зараде и профит Све у свему, туку очекивања
Вести није био тако добар за Нокиа јутрос , али његови нови бедмате је у много, много бољем стању. Мицрософт П4 зарада за 2011 фискалну годину су послали, показујући приход од $ 17.37 милијарди долара - до осам одсто у односу на исти период прошле године, а бестинг $ 16.43 милијарди долара рекорд К3 . То је возио $ 5.87 милијарди долара у нето приход, што је невероватних 30 одсто пењу преко годину дана претходне. Гледајући уназад годину дана, приход избио још један рекорд, такта у на $ 69.94 милијарди долара, 12 одсто више него годину дана раније.

Зашто све добре вести? Па, Забава и уређаји дивизије видела 30 одсто прихода скок у кварталу, 45 одсто током године, као Ксбок 360 и Кинецт наставе да продају као гангбустерс. Бинг и услуге на мрежи, такође је имао добре вести, 17 одсто раста прихода у кварталу захваљујући одважна претраживач добија све већу површину у односу на конкуренцију. Али, није све ружичасто, са Виндовс-у вези прихода остану стан - доле један одсто у овом кварталу, два одсто више од годину дана. Виндовса 8 ће сигурно окренути ствари око на том плану, ипак, зар не?

Мицрософт П4 ФИ11: приход, зараде и профит Све у свему, туку очекивања првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 16:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВинРуморс | извор Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Виндовс КСП у прегледачу

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pizTdKGL9yY/Windows-XP-In-a-Browser:
Анонимни читалац пише "ЈПЦ - чиста Јава рачунара емулатора - сада је унапређен у ЈПЦ2, и може да ради у ВиндовсКСП Јава Апплет сандбок".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Израда Смисао за НоСКЛ изведени

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YCVxLFj1lzo/Making-Sense-of-the-NoSQL-Standouts:
снидек пише "ИнфоВорлд Питер Ваинер даје преглед убедљивије НоСКЛ складиштима података о понуди данас у нади да ће да помогне ИТ професионалцима почети да експериментише са овим моћним алатима Од Касандра, на МонгоДБ, да Нео4Ј., свака изгледа намењена за одређену групу примена врста, пружајући ДБАс са богатством могућности за експериментисање, и мера конфузију у проналажењу право средство за њихово окружење. "Постоје велике предности оваквог Бабелизатион ако потребама вашег пројекта уклапа способности једног од нове базе података Ако се постави добро, може бити повећања перформанси невероватно, јер пројеката нису настоји да изгради једну Дреадноугхт да реши сваки проблем. "Ваинер пише." експериментисање је и забавно, јер дизајнери не осећају примораним да да њихови складиштење података је пад у замену да говори СКЛ као матерњи ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ФПГА Битстреам безбедности Брокен

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WvlX8l6EnAg/FPGA-Bitstream-Security-Broken:
НумберФиелд пише "Истраживачи у Немачкој објавио пар радова документовања тешких власт анализу рањивости у битстреам шифровање више Ксилинк ФПГА Проблем излаже производе користећи ФПГА за клонирање, хардвер тројански уметање, и обрнути инжењеринг.. Нажалост, не постоји лак преузети поправити , као и хардвер промјене су неопходне Ови радови су такође подсећа да диференцијал моћ анализе (ДПА) и даље моћна претња за незаштићене хардверске уређаје на ФПГА фронту, само Ацтел изгледа да решавање питања Дејтонског мировног споразума до сада,. иако им је ФПГА. су много мања од Ксилинк је. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт открива Дроид-тематске Ксбок 360 пакет за Стар Варс Кинецт

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-reveals-droid-themed-xbox-360-bundle-for-star-wars-kin/:
Да, то је Р2-Д2-тематске Ксбок 360 и пратеће злата Ц-3ПО контролера, који су део нове Стар Варс Кинецт пакет да Мицрософт званично објавио на Цомиц-Цон данас. Као што можете видети, пакет такође укључује одговарајућу бели Кинецт сензора, као и 320ГБ хард диск, и оба Ратова звезда Кинецт и Кинецт авантуре - све за $ 449. Да ли смо помињемо она такође има неке уобичајене конзоли звучи? Потражите га да слети у јесен, са унапред поруџбине од данас.

Мицрософт открива Дроид-тематске Ксбок 360 пакет за Стар Варс Кинецт првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 14:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Јоистик | Емаил тхис | Цомментс

Волфрам лансирао Рачунарска Доцумент Формат

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z9erh6gQGlg/Wolfram-Launches-Computational-Document-Format:
Баренце пише "Волфрам Ресеарцх је лансирао сопствени документ формату, који је тврди да је" као свакодневне, као документ, већ као интерактивни и апликација. " Рачунарска Доцумент Формат (ФЦД) омогућава ауторима да уградите интерактивни графикони, дијаграми и графике у своје документе, омогућавајући читаоцима да подесите променљиве да видимо како расте цена утиче на профит, на пример, или приказ различитих сегмената скенирања можданих активности Волфрам има за циљ да. чине формату лако довољно за не-програмере употребу која се заснива на језичке команде које се користе у свом претраживачу. '[Тренутно] свако ко може да Екцел макро би требало да се лако моћи да интерактивност за демократију ", рекао је Конрад Волфрам.' Где бих волео да добијете је да свако ко може да Екцел графикона може да интерактивност у ЦДФс. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Елиза је срна очију, грациозна плес машине, нема манијакалним квалитет на поду (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/eliza-is-a-doe-eyed-graceful-dancing-machine-lacks-maniacal-qu/:
Елиза
За разлику од последње серије од ботова смо видели, Елиза је заправо прилично складан. Цртаних филмова хуманоидног добила почети као водич, схуттлинг људи око тржним центрима и Гуангџоу Азијских игара 2010 Искуство Центра. Сада је коначно постаје прилику да покажу шта има - наиме неки болестан потезе плес. Ова четири срна очију машина спина, обављају компликоване кореографије руку у савршеном синхронизацијом, и паузу да поставим у току ове епске број. Јасно је, следећи корак је неко да их научи како да Доугие. Погледајте видео након паузе.

[Хвала, Роботблинг]

Наставити читање Елиза је срна очију, грациозна плес машине, нема манијакалним квалитет на поду (видео запис)

Елиза је срна очију, грациозна плес машине, нема манијакалним квалитет на поду (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 13:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ПластицПалс | Емаил тхис | Цомментс

Мозилла најављује пословним корисницима Радна група за

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UbyUtQnW5g8/Mozilla-Announces-Enterprise-User-Working-Group:
Ленние шаље овај цитат из најаве на Мозилла блогу: "Недавно је дошло доста дискусија о предузећима и брзе издања вези живота се развија брже него икад и то је императив да Мозила достави побољшања Веб и у Фирефок брже да. одражавају Ово је створило изазове за ИТ одељења која треба да испоручи доста критичне апликације преко Фирефок-а.. Мозилла суштини прича о људима и водимо рачуна о нашим корисницима где год да су том циљу., ми смо поновно успостављање Мозилла предузећа корисник Радна група, као место за предузеће програмерима, ИТ особља и Фирефок програмера да разговарају изазовима, идеје и најбоље праксе за примену Фирефок у предузећу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Веризон окреће прекидач на 28 нових тржишта ЛТЕ, Лоуисвилле Слуггерс сада доступна са 4Г

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/verizon-flips-the-switch-on-28-new-lte-markets-louisville-slugg/:
Веризон окреће прекидач на 28 нових тржишта ЛТЕ, Лоуисвилле Слуггерс сада доступна са 4Г
3Г бежичну је сада мање привилегија него право, а и са било среће нашим 4Г мреже ће бити на сличан начин очигледна ускоро. Веризон ради свој део, окретањем прекидача на 28 нових ЛТЕ тржишту данас. Ово повећава укупан број покривених области на 102. Додато истиче укључују: Цолорадо Спрингсу, Цолорадо, Аугуста, Георгиа; Луисвилу, Кентаки, и Хило, Хаваии. У међувремену, људи у Фениксу, Лос Анђелесу, Сан Дијего, Лас Вегас, Далас, Сан Антонио, и Сијетл сада могу да лутају мало даље од центра града без губљења ЛТЕ. Комплетну листу је након паузе, али ако сте осећај среће само напред и омогућити све на свом телефону. Имамо наше прсте прешао за вас.

Наставити читање Веризон окреће прекидач на 28 нових тржишта ЛТЕ, Лоуисвилле Слуггерс сада доступна са 4Г

Веризон окреће прекидач на 28 нових тржишта ЛТЕ, Лоуисвилле Слуггерс сада доступна са 4Г првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 11:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Моторола Дроид 3 преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:
Треће рате трилогије је обично највише задовољавајући. Емпире Фаллс, Фродо уништава прстен, Пепељуга одлази у прошлост. (Добро, то је истезање.) Наш јунак у ове приче је Дроид 3, која носи невероватне сличности са својим тата и деда - али Веризон је додао неколико нових компоненти и направио неке мале дизајн туеакс у покушају да се побољша свеукупно искуство .

Да ли су ова подешавања довољно да спасе серије? Оригинални Дроид покренула са много помпе, уређај који је предводио Моторола врати на пут успеха из пост-РАЗР Хада. Имао је освежавајуће злата натоварен дизајн који оозед елеганција, врхунски линије спецификације за своје време, и био је пионир који је помогао увести Гоогле мобилни оперативни систем у новој ери. Свака нова итерација је мање пажње него претходне, међутим, и Дроид 3 искусио такву тиха лансирање које смо трепнуо и готово пропустио то. Без обзира, иако је - све док се телефон може да говори за себе, не мора конфете да га прате. Али да ли је трећи пут још један шарм за Дроид? Или ће бити сахрањен другим индустријски гиганти као што је Дроид Биониц или Самсунг Галаки ИИ Функција ? Придружите нам се после паузе да сазнамо.

Наставити читање Моторола Дроид 3 преглед

Моторола Дроид 3. Разматрање првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Зашто Било конкуренцији Вхоис регистру модел је осуђен на неуспех

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FTBCaVbKE-w/Why-Any-Competing-Whois-Registry-Model-Is-Doomed:
ЦовбоиРобот пише "У последње есеју Павла Викие, он тврди да алтернатива Вхоис регистру модел је погрешна и да би требало да буде поука из грешака историје предложених алтернатива ДНС" Сваки предлог за такмичи Вхоис регистру модел. како осуђена по дизајну и судбину као и сваки алтернативни ДНС система Чак и ако успе на први поглед, то би попусти после цопицаттинг догодила ".."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Влада Велике Британије Да Поделите Ограничена фајлове у облак

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBJsA9Z9jGQ/UK-Government-To-Share-Restricted-Files-In-the-Cloud:
твохеадедбои пише "Влада Велике Британије жели да искористи облака деле ограничена датотека с обзиром на забринутости око облака и безбедност., то ће бринути Ипак неке, договор између служби рука Фореигн анд Цоммонвеалтх Оффице (ФЦО) и СааС провајдер Худдле. је написао СааС служба ће радити у интерном облаку ФЦО-а, познате као Влада Сецуре Апплицатион Енвиронмент (ГСАЕ).. То ће омогућити државним службеницима, дипломата и других владиних особља да деле документе до тајности ниво ИЛ3, ни ограничити. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 еурос, мада не можемо да овај цену када вам се у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц