четвъртък, 21 юли 2011 г.

ГЕ-ов нови холографска чување опекотина 500ГБ дискове при брзини од Блу-раи

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/20/ge-holographic-storage-burns-500gb-discs-at-the-speed-of-a-blu-r/:
Холографски диск за складиштење не могу имати разрађен тако добро за ИнПхасе , али људи у Генерал Елецтриц-су и даље покушавају да ХВД рад. Њихов најновији пробој, приказано ван данас у ИЕЕЕ симпозијуму на Хавајима, је нови микро-холографски материјал који је 100к више осетљива од свог претходника и УПС снимање брзине да Блу-раи дискова. У две године од када смо видели да траје неких хипербола је очигледно изгубљено - без потраживања "две до четири године лево за Блу-раи", овај пут - али менаџер Петар Лорена и даље мисли да ДВД дискови имају величине будућност у архивским и потрошача система. То је све теже замислити у свету са ФиОС и Нетфлик стреаминг, али ако је икада постојао је још један диск формат који може бити хандсоме код је управо сада.

Наставити читање ГЕ-ов нови холографска чување опекотина 500ГБ дискове при брзини од Блу-раи

ГЕ-ов нови холографска чување опекотина 500ГБ дискове при брзини од Блу-раи првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 20 Јул 2011 22:38:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ГЕ Глобал Ресеарцх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар