четвъртък, 21 юли 2011 г.

Т-Мобиле је нови подаци планове: ограничени 3Г/4Г, неограничену 2Г

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0rCWi0y7gcg/t-mobiles-new-data-plans-limited-3g4g-unlimited-2g.ars:

Т-Мобиле ће почети нудећи неограничен подаци планира од јула 24, објавила је компанија данас. Нови подаци планови могу бити храбар покушај да се направи разлика Т-Мобиле од АТ & Т и Веризон, можда чак и подрива један од разлога АТ & Т наводи за који желе да купе мањи носилац: да је Т-Мобиле није покушао довољно тешко да се такмиче. Међутим, Т-Мобиле каже да "велике брзине" (читај: 3Г и ХПСА +) подаци ће бити ограничени на 2ГБ, 5ГБ, 10ГБ или месечно у зависности од плана, тако да само податке као спор, као 2Г ће слободно улазити.

АТ & Т, није далеко са својим неограниченим подацима планове прошле године, и Веризон најавила своју намеру да убије свог неограничен планове ван овог месеца. У АТ & Т извештај о свом жељу да стекну Т-Мобиле, компаније Т-Мобиле изјавили недостаје "диференцирана мрежа став", са мало да понуди у 3Г или 4Г аспектима друга предузећа нису имали.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар