четвъртък, 21 юли 2011 г.

Моторола Дроид 3 преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:
Треће рате трилогије је обично највише задовољавајући. Емпире Фаллс, Фродо уништава прстен, Пепељуга одлази у прошлост. (Добро, то је истезање.) Наш јунак у ове приче је Дроид 3, која носи невероватне сличности са својим тата и деда - али Веризон је додао неколико нових компоненти и направио неке мале дизајн туеакс у покушају да се побољша свеукупно искуство .

Да ли су ова подешавања довољно да спасе серије? Оригинални Дроид покренула са много помпе, уређај који је предводио Моторола врати на пут успеха из пост-РАЗР Хада. Имао је освежавајуће злата натоварен дизајн који оозед елеганција, врхунски линије спецификације за своје време, и био је пионир који је помогао увести Гоогле мобилни оперативни систем у новој ери. Свака нова итерација је мање пажње него претходне, међутим, и Дроид 3 искусио такву тиха лансирање које смо трепнуо и готово пропустио то. Без обзира, иако је - све док се телефон може да говори за себе, не мора конфете да га прате. Али да ли је трећи пут још један шарм за Дроид? Или ће бити сахрањен другим индустријски гиганти као што је Дроид Биониц или Самсунг Галаки ИИ Функција ? Придружите нам се после паузе да сазнамо.

Наставити читање Моторола Дроид 3 преглед

Моторола Дроид 3. Разматрање првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Няма коментари:

Публикуване на коментар