четвъртък, 21 юли 2011 г.

Роџерс слуша, испупчења података капе, омогућава вам да поток неколико додатних Нетфлик филмова месец дана

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/rogers-listens-bumps-data-caps-lets-you-stream-a-few-extra-net/:
Роџерс података Капе
Роџерс није баш направио доста навијача са прилично драконске капе на своје услуге кабловског модема. Али компанија жели да знаш, то је чуо ваше приговоре и не желим да вас одсечена од своје драгоцено, пропусни опсег интензивне Нетфлик потока. Зато је подизање границе на три нивоа врху планира касније овог месеца. Екстремни претплатници добијају налетети од 80ГБ до 100ГБ, екстремне плус кориснике 125ГБ до 150ГБ, и Ултимате клијентима из 175ГБ до 250ГБ. Компанија је чак и повећање брзине, знате, да Вам помогне да ефикасније коришћење тог новог подигао плафон података - од 15Мбпс до 24Мбпс за Ектреме и 25Мбпс за 32Мбпс за екстремне плус. Увек је лепо видети компанији слушају своје купце, и хајде, подаци капе нису толико лоше.

Наставити читање Роџерс слуша, испупчења података капе, омогућава вам да поток неколико додатних Нетфлик филмова месец дана

Роџерс слуша, испупчења података капе, омогућава вам да поток неколико додатних Нетфлик филмова месец дана првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 05:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор Рогерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар