четвъртък, 21 юли 2011 г.

Восту иде на офанзиву против Зинга. Ово ће бити ружније.

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Frwg6RZxC5w/:

Зинга ударио Бразилски играње покретања Восту са масивним тужбу прошлог месеца, тврдећи да је компанија копирање Зинга игрице тако тесно да су чак ненамерно су грешке. Данас, Восту одговорила 368 став документ сопствених (уграђени испод). То је више верзија саопштење Восту одмах након Тужба је поднета, која се своди на "Знам да си али оно што сам ја"

Восту одбране такође укључује бројне илустрација како Зинга је копирају друге игре више пута током година. Један пример - Зинга је показао колико су Восту копирани Цитивилле (види врх слике овде ). Восту укључује слику у свом одговору показује колико су сличне Цитивилле изгледа претходна три утакмице није објавио Зинга:

Восту такође сугерише прави разлог Зинга тужио је пропустио партнерство преговарања и Зинга конкурентну напоре у Бразилу:

Зинга је лажне тврдње су у њихово оснивање зачарани напоре да малигних Восту за такмиче са Зинга. Зинга је гледао Восту блиско као потенцијални конкурент годинама, и то чак и разговарали стратешки однос са Восту са почетком у августу 2010. Поводи за тужбу Зинга је у овом тренутку против Восту су трострука: (1) улазак Зинга је у Бразил, где намерава да расели Восту као водећа компанија за игре на друштвеним мрежама, (2) долазак Восту је на Фацебоок-у, који Зинга тврди као свој ексклузивни начин Ледина и (3) Зинга је иницијалну јавну понуду, где Зинга мора да се суочи упорној и легитимна питања о баријерама за улазак на тржиште Зинга од стране показујући своју намеру да сруши било који потенцијални конкурент може суочити.

Зинга, који је у средини свог јавног акција понуди, неће бити у могућности да одговори много или уопште на Восту. То је зато што је у оно што се зове тихи период, и сваки ПР погрешних корака може да доведе до одлагања ИПО. Рекао бих да је ово савршено време за Восту, али Зинга изабрао тренутак тужбе, а не Восту.

Пуне документи су у наставку.

Такође треба напоменути - кобраниоца да Восту је Ендрју мостови на Винстон & Стравн, који представља ТецхЦрунцх на број правних питања. Он је изузетно добар, и то је велики знак за Восту. Мислим да је на погрешној страни ове борбе, иако. Зинга је урадио много сумњивих ствари у прошлости у односу на поштовање интелектуалне својине конкурената, али у овом случају, Восту је начин преко линије по мом мишљењу.



Няма коментари:

Публикуване на коментар