четвъртък, 21 юли 2011 г.

Нокиа 2011 П2: "јасно разочаравајуће" Резултати од изазова доказују "већи него што се очекивало"

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/21/nokia-q2-2011-operating-profit-down-44-percent-since-q1-challe/:
Нокиа 2011 П2: оперативни профит доле 44 одсто од К1 изазове доказао "већи него што се очекивало"
Нокиа и даље тек треба у потпуности зароните у на Виндовс Пхоне рупа пливање, морали сте да знате да ће то бити још једна ружна кварталу вреди резултата. И то је. Компанија управо послали своје К2 2011 бројева и ту је дефинитивно тренд опадања. Оперативни профит опао 44 одсто од К1 , 391 милиона евра у поређењу са 704, а нето продаја мобилних уређаја су доле 23 одсто у истом периоду - 20 одсто у односу на К2 прошле године. Директор Стивен Елоп сасвим природно покушао да се окреће ову ствар у правом смеру:

Изазови са којима се суочавамо током нашег стратешког трансформације манифестује већи него очекиван начин на К2 2011. Међутим, чак и унутар кварталу, верујем наше акције за ублажавање утицаја ових изазова су почели да имају позитиван утицај на здравље основи нашег пословања. Оно што је најважније, што смо бољи од очекиваног напретка ка нашим стратешким циљевима.

Али, он не може да порекне очигледно, називајући резултате "јасно разочаравајући". Гледајући унапред, Елоп очекује "конкурентским притисцима да настави", али указује компанија има "јасну стратегију" да унапреде ствари. Он каже да они који су видели почетком ове компаније Виндовс Мобиле уређаје (стварно, ко није ) су "веома оптимистичан" о свој потенцијал и да ће покренути ове године са "низ концентрисано представљања нових производа. покреће веома скупо , чујемо .

Нокиа 2011 П2: "јасно разочаравајуће" Резултати од изазова доказују "већи него што се очекивало" првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 21 Апр 2011 06:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нокиа , (ПДФ) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар