неделя, 6 март 2011 г.

Спринт најављује Нексус С. 4Г, ЕВО 3Д, и Ево Таблет Прикажи на ЦТИА?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:
Медији - срдачним поздравима укључено - покушава да схвати зашто спринта је резервисана луд два и по сата конектор на ЦТИА касније овог месеца. То није врста догађаја сте заједно само да баци прежвакати уређаје које сте уведена током последњих пола године - нешто се, и ако наш саговорник је тачна, они до нешто велико.

Прво, ми смо чули да превозник ће покренути Црвена звезда С 4Г из Самсунг-а, а судећи по имену, телефон би требало да буде нешто што личи на Некус С са ВиМАКС. Изгледа да ово може бити било СЦХ-Д600 или СПХ-Д720, оба од којих су недавно добили сертификат од Ви-Фи Аллианце, мада СЦХ-Д720 је вероватније, Д600 показује ВПС подршку, која је доступна у ТоуцхВиз коже уређаја, али не на лагеру Медењак . Можда се сећате да је Спринт је врло, врло близу да лансира своју верзију Црвена звезда један пре него што падају у корист Ево 4г прошле године, па можда они спремни да ураде делу овог периода.

Даље, пар који немамо пуно детаља на: ЕВО 3Д, који је ... Па, 3Д-способан ЕВО неке врсте. 2011 је свакако до обликовања бити година 3Д телефона и таблете , тако да не би било много изненађења. Друге јединице у микс је ЕВО Погледај, таблета да смо погађање ће обликовати се да буде нешто ЦДМА погон Флиер . Ако је све ово из шерпе, то је изгледа као да спринта сопствене ове емисије. ЦЕС-у је био мало лош за њих Можда се сећате - ЕВО Схифт 4Г је био једини телефон најаву тамо - тако да ти касни.

[Хвала, анонимни типстер]

Спринт најављује Нексус С. 4Г, ЕВО 3Д, и Ево Таблет Прикажи на ЦТИА? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 15:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Користи гоогле Коначно Даљински Убиј Укључите злонамерних програма

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rqLFzyW3kpY/Google-Finally-Uses-Remote-Kill-Switch-On-Malware:
Хју Пицкенс пише пише "Гоогле Мобиле тиму је најавио да ће поред уклањања 21 злонамерне апликације са Андроид Маркет која су скинута 50.000 пута, суспендовање повезане Девелопер рачуна, и контактирања за спровођење закона о нападима, они су даљински уклањање злонамерних апликација из утиче уређаја. 'Ми смо гура Андроид Маркет безбедносне исправке за све погођене уређаје који ремети користи да спречи нападача (е) да приступе било које додатне информације од погођене уређаја ", написао је тим на свом блогу" за погођене уређаје. Верујемо да је једина информација нападача (е) су успели да окупе је за одређени уређај (ИМЕИ / ИМСИ, јединствене кодове који се користе за идентификацију мобилне уређаје, као и верзија Андроид приказују на вашем уређају). Гоогле акције долази након бројних притужби у Тецх публикације "Да ли Гоогле заиста жели своју андроид тржиште да стекну репутацију септичка јама малваре. "Наравно да не," написао је Николас Делеон у ТецхЦрунцх. 'Али онда део чари Андроид Маркет је да је отворен, не морате да се играју Гоогле правила, по себи, да се тамо као и ви са Аппле Апп Сторе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аризони Тим тражи фосилних горива Трошкови паритет, користећи соларну енергију концентрати

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQIkYlrUhYU/Ariz-Team-Seeks-Fossil-Fuel-Cost-Parity-Using-Solar-Energy-Concentrators:
аутоспа пише "Универзитет у Аризони инжењерски тим који је предводио Роже Анђео је дизајнирао нови тип соларне концентратор који користи половина области соларне (ПВ) ћелије користе од стране других оптичких уређаја и испоручује светлости / концентрација која је преко 1000 пута више концентрисани пре него што је прегледано ћелије. То долази као резултат ширег циља да се соларна енергија цене конкурентне са фосилних горива (мета = 1 $ / б) без 'потребу за државне субвенције. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Спам Адвокат добија осуђен на 40 месеци

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m8ejUGSROlk/A-Spamming-Attorney-Gets-Sentenced-To-40-Months:
ввв.сорехандс.цом пише "Док једног спамера, Роберта Соловаи, добија пуштен на условни отпуст, ФБИ послати још једну, Роберта Смолеи, да Сламмер за 40 месеци да знам о Смолеи, јер сам му у траг, и тукли га у суду.. Не само да је био адвокат, он још увек није изгубио лиценцу, али ме је контактирао Пореске управе, као резултат видим мој сајт, и. радо помогла ИРС-у за праћење свој бизнис Он не само да. одбија чек на мене, али штриканој његов бранилац локалне и један од његових провајдера. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тајвански ОЕМ Размислите АРМ, производи за Виндовс 8

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ptmCsiNoJ7M/Taiwanese-OEMs-Consider-ARM-Products-For-Windows-8:
силицонбитс пише "На ЦеБИТ-у 2011, ми смо отишли око стоји из неких од највећих компоненте произвођача у свету и питао их једноставно питање, да ли сматрате Брингинг Оут АРМ производи (баребоне, лаптоп, таблете, матичне плоче) за Виндовс 8? одговор је био једногласан да, као што су Мицрософт, су исте фирме који су верни Интел и АМД партнера годинама спремни да истражите друге територије чим Виндовса 8 ће ићи уживо ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Метходс дилер Лица Губитак у својим стриповима Збирка књига

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rSGAP_bJYKo/Meth-Dealer-Faces-Loss-of-His-Comic-Book-Collection:
цултив8 пише "Према чланку из Смокинг Гун: 'великих метамфетамин дилера дроге, који су наводно пере профит куповином вредне стрипова је у опасности да му форфетинг 18,753 обима збирке Ујка Сем, наводи се у новом подношења суду. Савезни тужиоци јуче поднео америчком Окружном суду жалбу тражећи власништво стрипа фонда Арона Кастро, 30, који се суочава маја суђења у Колораду о наркотицима и оружјем трошкови дистрибуције стрип се вреднује више од 500.000 долара. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


иБообс Реборн: Неустрашив, Познати Груди Мен долази до андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mQNWc8ufbUs/:
Арраи

Зашто Плаћање је тешко, чак и за Аппле и Гоогле

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PU6I00ro7PQ/:
Арраи

Аппле-ов ЈоинтВентуре За предузећа добија Службени

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JvIm2Hncd2g/:
Арраи

ЈД Повер: Веризон је најбољи квалитет позива земље, Т-Мобиле константно испод просека

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:
ЈД Повер, да познати арбитар људског мишљења у Сједињеним Државама, управо је објавио свој најновији студију о задовољству корисника са бежичним превозника. Она се бави таквим стварима као што (не) опао позива, неуспеха да се повеже, дисторзија гласа, ехо, статичан, и касно-долазак текстуалне поруке, и на крају се цхурнс рејтинг од пет звездица у односу на регионални просек и других превозника. У тестирање обавља између јула и децембра прошле године, Веризон је најбољи или везан за најбољу задовољство оцене у пет од шест проучавали области, док је АТ & Т и Спринт трговало ударце за друго и Т-Мобиле је морао да призна пораз, као особа која заостаје у прва четири. УС Целлулар успео да освоји највише у Северној централном региону, али је ЈД Повер је укупна оцена није баш ружичаста за било који од превозника - каже статистика колектора расте употреба смарт телефона, тешке унос текста и затворени су позиви колективно изазива на квалитет позива да стагнира , па чак и упозорава да "повећан усвајање паметних телефона и бежичних таблете и даље за компромис квалитета мреже."

Наставити читање ЈД Повер: Веризон је најбољи квалитет позива земље, Т-Мобиле константно испод просека

ЈД Повер: Веризон је најбољи квалитет позива земље, Т-Мобиле константно испод просека првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 11:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце ЈД Повер | Емаил тхис | Цомментс

Графикони Прикажи Трошкови ДНК Расте Брзи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/siztkusQ280/Graphs-Show-Costs-of-DNA-Sequencing-Falling-Fast:
кклеинер пише "Можда знате да кошта секвенце људског генома пада, али вероватно немају појма колико брзо да цена иде доле Национални институт за људски геном, део америчког Националног института за здравље, саставио је обиман. подаци о трошковима редоследа ДНК током протекле деценије и користи те информације да креирате два заиста застаје дах графиконе Нхгри Истраживање показује да не само да се редослед трошкови падом, они су далеко превазилази експоненцијалне криве закона Мура.. До велике марже. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зашто Силицијумској долини имиграната предузетници су Враћање одмор

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SG1L8Ps0XrM/:
Арраи

Звездани црвоточине могу постојати

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jY_m0DBgKeo/Stellar-Wormholes-May-Exist:
сеагирлреед пише "Парови звезда може да буде повезан преко црвоточине испуњен" фантомски ствар, "у складу са истраживачима Киргистан Ако црвоточина постоји у звезде. звезданих тела могу испољити мерљиве особине астрономи можда открије Иако је занимљиво, други научници су скептични. истичући да је ово врло спекулативно истраживања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нека буде светлост! Кеипорт слајдова добија ЛЕР уметање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/let-there-be-light-keyport-slide-gets-a-led-insert/:
Ок, па можда је то само природна еволуција ствари, али изгледа као да снабдеваци Кеипорт слајдова коначно дао власници 80 долара кључ трезора ЛЕД врхом уметнете тако да могу лакше да откључате осветљена кеихолес свуда лоше. За оне који желе да добију такав згодан сјајност, његов се на преордер на сајту компаније за $ 9.99 (за ЛЕР само наравно), и ако све иде добро, то ће брод 18. марта. Десет долара је стрме за неколико оскудно ЛЕД диода, али је сигурно побеђује лампицу-у-уста метод (на неколико фронтова).

Нека буде светлост! Кеипорт слајдова добија ЛЕР убаците првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 10:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | Соурце Кеипорт | Емаил тхис | Цомментс

Студенти суспендован, прогнаним преко Фацебоок Поруке

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yVnNqKp9gUY/Students-Suspended-Expelled-Over-Facebook-Posts:
Анонимни читалац пише: "Два студента су суспендовани, а један студент је протерано, више негативне Фејсбук постове су направили око наставник појединци су у седмом разреду у Чепел Хилу средња школа, што значи да су или 12 или 13 година. . складу деца су оптужени за кршење део кода који је школа "први ниво" прекршај, најгори могући: "фалсификовање, погрешно тумаче, изостављање или погрешно извјештавање" наводима о неприкладно понашање према запосленом школу ученика. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АТ & Т и Цисцо ® ВиФи су на кабловске кутије уназад

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/atandt-and-cisco-have-wifi-on-the-cable-box-backwards/:
Додавање ВиФи на кабл сет-топ бок је вероватно нешто што свака монструм је мислио да ће бити одлична идеја, али ми сумњамо да и АТ & Т нису на истој страници. Вероватно су мислили да би било кул да поток Вирал Видеос Интернет на велики екран без пребацивање улаза, или можда сте мислили да би било кул да јарку кабловски модем и ВиФи приступне тачке и хране за лаптоп преко Интернета исте сте пољу достави свој ХД са. Не, АТ & Т и Цисцо ® очигледно не размишљају они су достојни идеје, и уместо тога, овај нови оквир за једноставно ради без коаксијалног кабла. Претпостављамо да постоји тржиште за ово само као 90 одсто телевизори имају коаксијалног приказују да их већ - и нема нових кућа је подигнута ових дана без 'их - али смо покушали да ток ХД преко ВиФи и не би требало да дође што више изненађење да не "само рад". Наравно, чињеница да је У-стих Х.264 потоци су бедно превише компресовани би требало да помогне, али чак и када додате да су одличне перформансе и 802.11н, ми сумњамо да би ипак било боље служио Ол 'бакарна жица добра .

Наставити читање АТ & Т и Цисцо ® ВиФи су на кабловске кутије уназад

АТ & Т и Цисцо ® ВиФи имају на пољу кабловске уназад првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 08:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс