неделя, 6 март 2011 г.

Хавок физички енџин у питању андроид 2,3, демонстрирао на Кспериа Пусти (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/havok-physics-engine-comes-to-android-2-3-demoed-on-xperia-play/:

Велике графика су често саставни део великог видео игара, али фенси физике могу превише помоћи, а прошле недеље Хавок објавио да је довођење оних Андроид, заједно са свим потребним развојним алатима. То значи паметних телефона са Андроид 2,3 или се потенцијално могу да уживају исте процедуралне анимације и прилично хаљине које смо уживали на ПЦ и конзоле за дом година, а као први играч оријентисане смарт телефон са Медењак на броду, Сони Ерицссон наредном Кспериа Играј добио да буде први који ће их демонстрације. Гледајте камионет плуг преко пута опасности, горила се винуо у фудбалски терен, и Ассассин'с Цреед-базирани Варриор Рун, скакати и попните се са најбољим од њих у видео изнад. Ох, и само да знате, добили смо (врло кратко), хандс-он са сва три демо лично на ГДЦ 2011 прошле недеље, а сваки је био практично угодна довољно да се андроид игра своје. Реално поскакивање лопту у вашем суду, програмере. Не дозволите да нас доле.

Наставити читање Хавок физички енџин у питању андроид 2,3, демонстрирао на Кспериа Пусти (видео)

Хавок физички енџин у питању андроид 2,3, демонстрирао на Кспериа Пусти (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 23:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ГСМ Арена | Соурце Сони Ерицссон блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар