неделя, 6 март 2011 г.

Наставници у обуци да се показивачи, ЦИА-ажурирања путем бежичних слушалица

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/teachers-in-training-to-get-pointers-cia-updates-via-wireless-h/:
Ок, тако да можда нема стварне гаранције да ће слушалица-носи наставници моћи да подесите у Топ сецрет емитује од престоница нације, али када инфраструктура је на месту, то је само питање времена пре него црно све као оперативни. Како прича одмиче, гакање наставника се добровољно да учествују у Америци уче за кампању који ставља буба у ухо своје и ментора на другом крају. Идеја би била да брзо доведе до брзине од наставника да се исправља и обликовању њихове технике као што се дешава, као и потенцијалне импликације и апликације су и велике и бројне. На пример, доктора наука у страним народима би једног дана могао даљински наставник математике рурални наставника ако Обама'с националне широкопојасне плану укорењује, а ако се осећате помало комично, могли су бацити знакове питања на крају сваког показивача а ла Анцхорман. Суђење је финансиран од стране Била и Мелинде Гејтс фондација.

Наставници у обуци да се показивачи, ЦИА-ажурирања путем бежичних слушалица првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 01:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Укључен | Соурце Фаст Цомпани | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар