неделя, 6 март 2011 г.

Скихоок доноси локацију свести компаније Сони НГП, укључујући и ВиФи само модели

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/skyhook-brings-location-awareness-to-the-sony-ngp-including-wif/:
Вести добио помало у сенци неких Измењена реалност Презентације и мала игра се зове Унцхартед, али Сони је говорио нешто о-свестан могућности НГП локација на ГДЦ ове протекле недеље , што ми сада знамо ће се ослањати на Скихоок'с Цоре Енгине системом. Шта више, да функционалност ће очигледно бити укључени на ВиФи-само моделе поред оних са 3Г, што значи да сви НГП ће корисници моћи да играју локацију свестан игре и искористите разних других друштвених апликација. Као што је објашњено од стране компаније Сони на ГДЦ, да укључује ствари као што је могућност да се пронађу оближње НГП корисника и видети шта они играју, па чак и сложеније ствари као што у стварном животу благо лов - све то може вероватно да се искључи ако више воле да свој мобилни навика играње за себе.

Наставити читање Скихоок доноси локацију свести компаније Сони НГП, укључујући и ВиФи само модели

Скихоок доноси локацију свести компаније Сони НГП, укључујући и ВиФи само модели првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 21:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар