неделя, 6 март 2011 г.

Електрични продаја аутомобила сат: 281 волти и 67 лишће продају у САД у фебруару

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/electric-car-sales-watch-281-volts-and-67-leafs-sold-in-us-duri/:
Ни Цхевролет ни за Ниссан су осетили поносни довољно својих ЕВ продајне бројеве да их наведе на најновија саопштења за јавност, али наше колеге у компанији Аутоблог Греен су ископали тих бројева се у сваком случају. Они чине диспиритинг читање ако сте електрични аутомобил приврженик, као Волт с продаја је опала од јануара подударати је од 321 до чак 281 мање импресивна, док лист затворен фебруара, са само 67 УС продаје, што је пад 20 на последњем месец. Видевши своје претходних бројева, ми постулирао је да су оба аутомобила пате од ограничене снабдевања, што је вероватно још увек случај, али се осећа иронично нам се да су електрична возила, чије искуство у вожњи пружа тренутан обртни моменат, узимајући њихове слатке време да Унапредите своје продаје.

Електрични продаја аутомобила сат: 281 волти и 67 лишће продају у САД у фебруару је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 06:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Аутоблог Греен | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар