неделя, 6 март 2011 г.

У фокусу: 14-годишње дете Бајага? Јослин тужби се уозбиљите

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/NOkuHSkF4cE/14-year-old-child-pornographers-sexting-lawsuits-get-serious.ars:

Ако средовечни човек задовољава 14-годишња девојка, принуди јој да сними 10-други клип од себе мастурбирао, онда намерно издања која снимак на Интернету, човек може јасно да се наплаћује у складу са америчким савезним законом против " сексуалне експлоатације деце "Али шта се дешава када" човек "је 14-годишњег дечака који је 14-годишња девојка воли. А шта ако "принуде" како би филм дечака прети не да се спријатељи девојка у своје нове средње школе, без видео записа?

У току федералним судом у Кентакију случај је тренутно покушавају да одговоре на нека од питања око тхорниест "Тект", рекао је пракса слања сексуално експлицитне фотографије или видео снимке са пријатељима или љубавницима. Правила дизајниран да заустави пљачкашки одрасли од искористивши деца постају мрачније када су обе стране укључене у Јослин су деца, у ствари, не постоји савезни преседан за ове врсте Тект тужби против малолетних лица.

Нова пресуда у Кентакију случају ће дозволити да тужба да крене напред, међутим, са судија одлучи да чак и 14-годишњаци буду дете Бајага.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар