неделя, 6 март 2011 г.

Спринт најављује Нексус С. 4Г, ЕВО 3Д, и Ево Таблет Прикажи на ЦТИА?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:
Медији - срдачним поздравима укључено - покушава да схвати зашто спринта је резервисана луд два и по сата конектор на ЦТИА касније овог месеца. То није врста догађаја сте заједно само да баци прежвакати уређаје које сте уведена током последњих пола године - нешто се, и ако наш саговорник је тачна, они до нешто велико.

Прво, ми смо чули да превозник ће покренути Црвена звезда С 4Г из Самсунг-а, а судећи по имену, телефон би требало да буде нешто што личи на Некус С са ВиМАКС. Изгледа да ово може бити било СЦХ-Д600 или СПХ-Д720, оба од којих су недавно добили сертификат од Ви-Фи Аллианце, мада СЦХ-Д720 је вероватније, Д600 показује ВПС подршку, која је доступна у ТоуцхВиз коже уређаја, али не на лагеру Медењак . Можда се сећате да је Спринт је врло, врло близу да лансира своју верзију Црвена звезда један пре него што падају у корист Ево 4г прошле године, па можда они спремни да ураде делу овог периода.

Даље, пар који немамо пуно детаља на: ЕВО 3Д, који је ... Па, 3Д-способан ЕВО неке врсте. 2011 је свакако до обликовања бити година 3Д телефона и таблете , тако да не би било много изненађења. Друге јединице у микс је ЕВО Погледај, таблета да смо погађање ће обликовати се да буде нешто ЦДМА погон Флиер . Ако је све ово из шерпе, то је изгледа као да спринта сопствене ове емисије. ЦЕС-у је био мало лош за њих Можда се сећате - ЕВО Схифт 4Г је био једини телефон најаву тамо - тако да ти касни.

[Хвала, анонимни типстер]

Спринт најављује Нексус С. 4Г, ЕВО 3Д, и Ево Таблет Прикажи на ЦТИА? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 15:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар