неделя, 6 март 2011 г.

ОЛИВЕТТИ покреће ОлиПад таблете, други долазак писаће машине?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/olivetti-launches-olipad-tablet-second-coming-of-the-typewriter/:
То је знак времена : фирма првобитно познат за писаће машине, и бори се да нађе своје место у Тецх вођен на тржишту, претвара у производњи таблета. Ове недеље, Оливетти најавио ослобађање ОлиПад, Стакинг своје тврдње да парче плоче пита, и репозиционирање се на тржишту предузећа рачунара. Најављивала (бар по Оливетти), као што су Италија први таблета, ОлиПад спортски 10-инчни екран, 3Г, ВиФи и Блуетоотх, Нвидиа Тегра 2, андроид 2.2.2, и 1024 к 600 екран. Поседује и УСБ и ХДМИ портове и 1,3 мегапиксела, али можда највише говори је истовремено покретање апликација Варехоусе ", виртуелни складиште конфигурабилан и прилагодљива софтверских апликација Десигнед би Оливетти посебно за пословне и владе." Имајући у виду огроман и разноврстан конкуренције , ми кажемо лепи за оно што зна - зна Оливетти и пословних решења - вероватно је сигурна. Сада, ако они само могли да ствар изгледа тако добро као Оливетти заљубљених ... ОлиПад иде на продају овог понедељка за 399 €. Пуна ПР после паузе.

[Хвала, Рикардо ]

Наставити читање Оливетти лансира ОлиПад таблете, други долазак писаће машине?

ОЛИВЕТТИ покреће ОлиПад таблете, други долазак писаће машине? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 04:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ипадвице | Соурце Оливетти | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар