неделя, 6 март 2011 г.

Самсунг Атрик доковима буквално и фигуративно раздиру, пијук омогућава Вебтоп преко ХДМИ порта

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/motorola-atrix-docks-literally-and-figuratively-torn-apart-hack/:
Моторола је добио казну смартпхоне у Атрик 4Г , али благо незадовољавајући пар модуларне доковима. Добра ствар, онда, да можете добити највише интригантан функционалности додају они без куповине један! Фенни на КСДА-Девелоперс наводно схватили начин да се измени телефона АПК датотеке да бисте активирали режим Вебтоп преко стандардне ХДМИ кабл - без пристаништа потребан као посредник - што вам омогућава да доживите Атрик је ПЦ као функционалност када се повеже на било ХДМИ спреман монитор компјутера или ТВ. Наравно, мораћете укорењени и деодекед телефон да га пробати, али смо чули оне нису монументално тешко доћи по.

Док су неки пријатељи корисника Фенни Хацк могао да доку Десктоп застарела - под претпоставком да имате Блуетоотх миша и тастатуру при руци - Моторола ЛапДоцк је ипак нешто друго. То је као жилет танком, не захтева посебан монитор и пуни ваш телефон. Дакле, пре него што је отпис у целости, можда ћете желети да барем препусте своје морбидне радозналости о томе шта је унутра, и тако постоји комплетан срушен видеа после паузе да вам показати шта храбрости изгледају. Уживајте!

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Самсунг Атрик доковима буквално и фигуративно раздиру, пијук омогућава Вебтоп преко ХДМИ порта

Самсунг Атрик доковима буквално и фигуративно раздиру, пијук омогућава Вебтоп преко ХДМИ порта првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 17:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид заједнице | Соурце КСДА-Девелоперс , Тинхте.вн | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар