неделя, 6 март 2011 г.

Вест Пен Аллегхени Здравствени систем ствара хитне одговор апликацију, стављајући свој живот у рукама много бољи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/05/west-penn-allegheny-health-system-creates-an-emergency-responder/:
Креирање здравствено-оријентисаних апликација за оне који су несвесни, мртви, или пузи ужасно близу смрти можда неће учинити много добра, али стварање здравствено-оријентисаних апликација за оне који брину о скоро мртав ... сада када је роман концепт! Запад Пен Аллегхени Здравствени систем је управо били доступни само ЕМС-а на терену партнер апликација за иПод тоуцх и иПхоне , дајући хитне медицинске службе (ЕМС), професионалцима и други су први притекли у могућности да лако просејати кроз разне ванредним условима или жалбе - као што су бол у грудима, симптоми можданог удара или пада повреде, итд - и да буду усмерени на најближе ВПАХС болница која је највише квалификованих за лечење пацијента. Она такође пружа интерфејс са Гоогле Мапс и упутства система болнице, а да не помињемо "до минут информације о саобраћају, као добро." За више озбиљне сусрете, постоји директна веза са Запада Пен Аллегхени'с ЛифеФлигхт команде центар, са уграђеним месту систему говори где да пошаље Бацкенд хеликоптер за хитне случајеве. Апликација је доступна бесплатно као што ми говоримо, али многе од функција (као што је хеликоптер захтев, ми смо погађање) ће захтевати регистрацију. Ми знамо, знамо - да су све врсте Црази идеја.

[Хвала, Рајан]

Вест Пен Аллегхени Здравствени систем ствара хитне одговор апликацију, стављајући свој живот у рукама далеко боље првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 20:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Вест Пен Аллегхени здравственог система , иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар