неделя, 6 март 2011 г.

ЈД Повер: Веризон је најбољи квалитет позива земље, Т-Мобиле константно испод просека

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:
ЈД Повер, да познати арбитар људског мишљења у Сједињеним Државама, управо је објавио свој најновији студију о задовољству корисника са бежичним превозника. Она се бави таквим стварима као што (не) опао позива, неуспеха да се повеже, дисторзија гласа, ехо, статичан, и касно-долазак текстуалне поруке, и на крају се цхурнс рејтинг од пет звездица у односу на регионални просек и других превозника. У тестирање обавља између јула и децембра прошле године, Веризон је најбољи или везан за најбољу задовољство оцене у пет од шест проучавали области, док је АТ & Т и Спринт трговало ударце за друго и Т-Мобиле је морао да призна пораз, као особа која заостаје у прва четири. УС Целлулар успео да освоји највише у Северној централном региону, али је ЈД Повер је укупна оцена није баш ружичаста за било који од превозника - каже статистика колектора расте употреба смарт телефона, тешке унос текста и затворени су позиви колективно изазива на квалитет позива да стагнира , па чак и упозорава да "повећан усвајање паметних телефона и бежичних таблете и даље за компромис квалитета мреже."

Наставити читање ЈД Повер: Веризон је најбољи квалитет позива земље, Т-Мобиле константно испод просека

ЈД Повер: Веризон је најбољи квалитет позива земље, Т-Мобиле константно испод просека првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 11:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце ЈД Повер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар