вторник, 11 октомври 2011 г.

Питајте Дерек Девилле О великим висинама Аматерски ракетни

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YaiuIrVApgc/Ask-Derek-Deville-About-High-Altitude-Amateur-Rocketry:
Пре неколико дана смо послали око памћење Дерека Девилле је великим висинама ракетни лансирање у пустињи Неваде. Његова 14-стопало, ГПС опремљен (четири ГПС јединице, у ствари) домаћа ракета ("Ку8к") успео да погодио 121,000 метара, напор који је више него путовање у продавницу за више Естес "Д" мотора. Дерек је љубазно пристао да одговори на питања о Ку8к и другим ракетни пројеката. Молим вас ограничава на ваша питања на један пер пост, али питајте колико год желите.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Адобе Демо Фото Унблурринг на мак 2011

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QJm2u5wV7pU/Adobe-Demos-Photo-Unblurring-At-MAX-2011:
картхикмнс пише са речју невероватна демонстрација представио прошле недеље на годишњем Адобе МАКС конвенцији. Мораћете да погледате видео, али ентузијазма гомиле реакција свесрдна (или бар оправдано), чак и у публици пуно Пхотосхопа ентузијаста, као и фотографије су алгоритамски деблурред. (Можда у будућности, камере води евиденцију својих кретања у метаподатке да помогне таквим напорима софтвера, уместо да се ослања на уграђени анти-схаке софтвера.) Нема речи о томе када ће то појавити за потрошаче у било шта осим демо облику , али ја сумњате сличан софтвер је већ у употреби у Фт. Мид и Ланглеи.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Иза кулиса: Како Сукоб Фотографије поцео да се

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dfKuEubYGIA/Behind-the-Scenes-How-Conflict-Photographs-Come-To-Be:
Први пут прихватио подносилац бенро03 пише "Проветравање прљава тајна фотоновинарства а, италијански фотограф Златко Салвадори показује колико сукоб фотографија је често организовали сами фотографи је провео доста времена у источном Јерусалиму проучавању улоге коју фоторепортере играју у оно што свет види.. Златко треба да дипломира са двоструким већим за дипломирао међународне односе и антропологију / социологију на Хебрејском универзитету у Јерусалиму, Израел. " Неки Коментатори на вези причу бране много од онога што је приказан као обичан естетски и уредничке одлуке; несумњиво паралелни документарни филм могао да буде пуцао из неколико стотина метара далеко са супротним косим.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како Плес Централне 2 добија се помера

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/5gciBq-xX9E/how-dance-central-2-gets-its-moves.ars:

Френцхи Ернандес је игра цео свој живот. Почела је када је имала две године, пре него што коначно студира плес у школи, настава плеса, а раде за воли МТВ, БЕТ, ВХ1 и уметници попут Ашанти и Снооп Догг. Али, за последње две године она је радила у студију видео игре, служи као један од становника кореографа на Хармоник, програмера иза предстојећи плес Централне 2.

Постоји добра шанса да они који су потези сте кршења док плешу испред Кинецт заправо Френцхи потези.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Најновије понизан Додатни Прегледа $ 1 милион

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Pxm6InFqKk/Latest-Humble-Bundle-Hits-1-Million:
дилан_-пише "понизан Фрозен Синапсе Додатни - где плаћате шта год желите за колекцију игара - има само притисните $ 1 милиона марка са 1 дан и 9 сати оставили да купују игре су ДРМ-слободан, доступан за Виндовс, Мац. и Линук, и укључују донацију ЕФФ и Плаи добротворне детета као са претходним пакета, корисници Линука су највише великодушан, борави у просеку $ 9.18, Мац корисници долазе у другој плаћају $ 6.58 остављајући Виндовс корисницима у заостатку, плаћају $ 4.11 у просеку.. " Ове статистике су приказани право на страници динамички, тако да можете да видите нешто другачије цифре - цифре долара треба да се креће у једном смеру, ипак.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Древни Кракенс Израда аутопортрете?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bXaQ0JMc5lg/Ancient-Krakens-Making-Self-Portraits:
Први пут прихватио подносилац Саној пише "Чудна обрасце ицхтхиосаур костију пронађени су на древним дубоке воде морског дна Један палеонтолог је изнео теорију да су они били дело великих главоношцима који су јели пливање диносаурусе и онда уређење. пршљенови да личи на своје пипке звука. напрегнут Очигледно?, модерног хоботница такође ради ово. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


3ЛМ ресурфацес, и даље жели да Андроид обезбеде довољно за ИТ момци

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/11/3lm-resurfaces-still-wants-to-make-android-secure-enough-for-th/:
Запамтите, када Сиеменс купио 3ЛМ, покретање посвећен нуди предузећа класе управљање уређајем на Андроид корисницима? После осам месеци ћутања, коначно постоји нека вест о компанији и њеним телефон-агностик решења. То се зове, ЕРМ, 3ЛМ и ви (да, можете) може почети забавно искуство процес инсталацију на серверима и компанија које издаје смарт телефона касније ове недеље. Администратори ће добити моћ да шифровање података и Ремовабле Стораге на Андроид уређаја као што Моторола ЕТ1 , даљински Инсталл / Унинсталл / црној листи апликација, повезивање на уређаје преко ВПН и понашају се као килљоис сви знамо и волимо администратори да буде. Нема речи о томе колико ова ствар ће коштати, али ћете наћи већину других важних чињеница у саопштењу, прикупљен после паузе.

Наставити читање 3ЛМ ресурфацес, и даље жели да Андроид обезбеде довољно за ИТ момци

3ЛМ ресурфацес, и даље жели да Андроид обезбеде довољно за ИТ момци првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Мар 2011 08:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПРНевсвире | извор 3ЛМ | Емаил тхис | Цомментс

Истраживачи Спор Затварање Брус Ивинс Антракс случаја

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cpebzGDQzEk/Researchers-Dispute-Closing-of-the-Bruce-Ivins-Anthrax-Case:
Стирлинг Невберри пише "Њујорк тајмс извештава да је предстојећи папир Мартин Е. Хју Џонс Барбара вратанца Розенберг, и Стјуарт Јакобсен - од којих сви имају дуге питање затварања Брус Ивинс антракс случају - указује на присуство од лима у спора узорака као знак да су узорци послати су обрађене даље од онога што Ивинс сам могао да урадим док не оспорава да споре дошао из феат.. Детрицк, Хју-Џонс, који је коаутор неколико радова на антракс потписа, тврди према тајмс: "изгледа вероватно да је др Ивинс није могао донети антракс праха сам са опремом је имао, као што је ФБИ сматра да би значило ни да је добио праха из другом месту или да он није починилац. '. За добар преглед предмета од медицинског становишта, овај рад у Анали интерне медицине је одлично место за почетак прегледа од националних ресурса савета који је изјавио расположивих доказа није био довољан да пронађе извор спора је. такође на располагању. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Великој Британији ИСП На почетак Цензура порно сајтови

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dvMqO9MCywk/UK-ISPs-To-Begin-Censorship-of-Porn-Websites:
Анонимни читалац пише "У плану под покровитељством влада Велике Британије, четири главна Великој Британији ИСП, Девица, АК, ТалкТалк и Ски, су постављени за спровођење блокирање порно сајтова, што захтева претплатника" опт-ин "ако желе да посете блокиран сајтова (или да га ставите на други начин, "опт-оут" интернет цензуре). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Моторола Ксоом мало споро боомерангин 'назад са 4Г ЛТЕ ажурирање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/11/motorola-xoom-a-bit-slow-boomerangin-back-with-4g-lte-update/:
Размислите сами срећни ако сте послали своје Моторола Ксоом за 4Г ЛТЕ надоградњу и добио га назад за око недељу дана, како је обећано . Чини се да је Моторола Мобилност је сада има неке проблеме држе до своје крају договора на брз преокрет. У ноту нестрпљиви, празних руку шкриљца вернике, компанија обавестио оне чекају да је доживљава одлагања и да ће дозволити клијенти знају када је њихов уређај коначно бродова. Изненађен да надоградња која захтева од вас заиста на маил у свом __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ се не враћа "на време"? Да, ни ми се.

Моторола Ксоом мало споро боомерангин 'назад са 4Г ЛТЕ ажурирање првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Мар 2011 07:39:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Дроид-Лифе | Емаил тхис | Цомментс

Сони открива цене и величине ли Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (још не знам да ли је реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел у Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) у односу на 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

СлингПлаиер апликација сада доступна за __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, по цени од 30 долара

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/11/slingplayer-app-now-available-for-honeycomb-tablets-priced-at/:
Она је задиркивали у септембру и сада, то је коначно стигла - СлингПлаиер Андроид апп оптимизован посебно за __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с. Који су данас доступни на Андроид Маркет, хитнути Медиа најновије апликација омогућава Слингбок власнике да Стреам ТВ директно на њихове шкриљци, и има нови програм водич, дизајниран да помогне корисницима прегледање садржаја и мења канале са већом лакоћом. СлингПлаиер апликација за Андроид телефоне, у међувремену, ће наставити да функционише на __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с у "режиму компатибилности", без строгог доплата, иако то неће понудити исти квалитет резолуција ћете наћи на __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__-проткана уређаја. Заинтересовани могу зграби апликација за познате цени од $ 30, на изворишту линк испод. У супротном, кликните на прошлост паузе за више детаља у освежавајуће кратко притисните хитнути ослобађање.

Наставити читање СлингПлаиер апликација сада доступна за __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, по цени од 30 долара

СлингПлаиер апликација сада доступна за __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, по цени од 30 долара првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Мар 2011 06:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 120Хз освежити стопа, фреквенције у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, већ у Великој Британији је продаја за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Клонирани лекове-њушка Пси показало успешним у Јужној Кореји

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_0l-gIMmACs/Cloned-Drug-Sniffing-Dogs-Prove-Successful-In-South-Korea:
Рекдуде пише "цењене дроге њушка пса на аеродрому Инчеон у Јужној Кореји је клониран пре четири године, а сада клонови су се показале као много успешније да постане пси трагачи себе у односу на редовну паса не као контроверзан као људска клонирања., Али ћемо да видимо генетски ауторска права животиња цењене расе у будућности? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.