вторник, 11 октомври 2011 г.

Европска плава Уии сноп се Марио & Сониц на Олимпијским играма, шаље САД играчима кући без медаље

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/11/european-blue-wii-bundle-takes-mario-and-sonic-to-the-olympics-se/:
Нисте очекивали Олимпијским играма да слети у Лондону без видео игре кравату-у пуцањ у свом пета, зар не? Наравно да не, али да ли сте очекивали да буде у пакету са прах-плаве конзолу? Ево мршави: Нинтендо Марио & Сониц на Олимпијским играма 2012 Лимитед Едитион пакет пара одело предстојећи Гамецубе без Уии освежити са гето невероватан хроматски попа од тацкиест гроовиест 1970 "Тукедо помама. Као "Породица издање" пакет који нас цлуед у на хардверском освежавања, овај пакет је само најављено за Европу, и још увек нема речи о томе колико се подеси коштати. Нинтендо Европе каже да ће се најављују додатни снопови касније ове године, али ако само треба да одговара за своје конзоле плава Виимоте , можете одабрати један до 18. новембра.

Европска плава Уии сноп се Марио & Сониц на Олимпијским играма, шаље САД играчима кући без медаље првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Мар 2011 03:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | извор Силицонера , ГамеРеацтор | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар