вторник, 11 октомври 2011 г.

Хандс-он: Цхроме Ремоте Десктоп бета бесплатан и једноставан за коришћење, без брзина демона

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/V1MgQSU7mrA/hands-on-chrome-remote-desktop-beta-free-and-easy-to-use-but-no-speed-demon.ars:

Гоогле је представио Ремоте Десктоп сервиса који омогућава повезивање било која два система ради Цхроме, без обзира на оперативни систем. Као и обично са Гоогле-ом, постоји велики нагласак на "бета" ознаку у Цхроме-Ремоте Десктоп Бета , који је спреман за јавност за коришћење, али углавном постоји да покажу Гоогле Цхроме Ремотинг технологије и добити повратне информације од корисника.

Другим речима, Гоогле упозорава кориснике да не очекују пуноправни даљински искуства радне површине. Ипак, упркос неким перформансе недостатака бета показује обећање. Ремоте Десктоп технологије сигурно није ништа ново, али Гоогле је бесплатно, барем за сада, и изузетно лак за подешавање. Данас је на мети на ИТ хелпдеск сценарија, али "још случајева употребе као што је у могућности да приступите свом сопственом рачунару са удаљене локације се ускоро", Гоогле каже.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар