вторник, 3 май 2011 г.

Ксобни чини ваше пријемно поштанско сандуче програма Оутлоок боље са нови гаџет продавница

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4S50C3mYRrg/:
Арраи

Нилсен процене показују први пад у ТВ својини у 20 година, Маје НОД одобравајуће

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:
Ниелсен Компанија је најавила да је процењени број ТВ домаћинстава за 2012 пада на 114,7 милиона (96,7 одсто), што је пад од 115,9 милиона (98,9 одсто) годину дана пре што је први пут да је сишао у две деценије. Док неки ће рећи то означава крај ере телевизора као што смо је познато , постоји неколико фактора како би узети у обзир, почевши од како бројеви су се окупили - Нилсен броји само телевизоре који су у стању да се на Тунинг бар један канал. Ако сте исекли кабл и отишао на све Интернет / Блу-раи ДВД, без постављања антене или никад унапређен за дигиталне емитовања (као неким руралним или са ниским примањима домови нису), онда је ваш телевизор не рачунају. Након прегледа бројеве и гледајући "Апокалипто" два пута не можемо још увек да ли то значи да је већ готово за линеарно ТВ или ако је више привремених налетети због неизвесне економије као што је било у 1992. Наравно, чињеница да смо изнајмили филм на иТунес може да говори.

Нилсен процене показују први пад у ТВ својини у 20 година, Маје НОД одобравајући првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03. мај 2011 14:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Нилсен жице | Емаил тхис | Цомментс

Ласери докаже да не можете даље држи камеру (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/lasers-prove-you-cant-hold-a-camera-still-video/:
Ако мислите да сцхлеппинг статив заједно са ДСЛР не вреди то зато што сте убеђени можете да добијете чисту метак ако само довољно тешко концентришете, морамо се питати ... Како да вежбам за иа? Да покаже разорне моћи на климавим рукама, фото-Тецхница прилогу ласер хотсхое на Цанон 7Д, са светло одражава искључивање зид 20 метара. Лекција: довољно је изазов да добијете оштре снимак са статива - а камоли без. У видео испод, ласерски показивач љуља чудно када фотограф натенане притисне окидач прстом. У другом снимак он користи даљински издање, које видно смањује, али не елиминише, Схаке. Само када се затвара огледало и одмаралишта на статив и даљински отпустите не потреса пад на минимум. Потребна још живље доказа? Ми високо предлажемо добили прошлости пауза за демонстрацију која би могла да вас поново размотри ту одлуку да се не пакет Гориллапод .

Наставити читање Ласери докаже да не можете даље држи камеру (видео)

Ласери доказати не можете камеру и даље држе (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03 Мај 2011 15:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Жичани | Соурце Камера-Тецхница | Емаил тхис | Цомментс

"Мотхерлоде 'података заплењена на Бин Ладена комплекса

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J9atgqN1pFQ/Motherlode-of-Data-Seized-At-Bin-Laden-Compound:
итвбеннетт пише "рација у којима је погинуло је Осама бин Ладен у Пакистану недељу такође појавила" интелигенције жетву 'рачунарских података на основу које је описао анонимни извор из владе као "Мотхерлоде интелигенције." Подаци се просијан кроз на тајну локацију у Авганистану неименовани званичник је цитиран од стране Политичко је рекао:... 'Стотине људи пролазе кроз то сада то ће бити велика, чак и ако само 10 одсто је делотворан чистили га. Да ли можете да замислите шта се налази на хард диску Осаме бин Ладена? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АпплеЦрате ИИ Аппле ИИ-на основу паралелни рачунар

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEs8mvOX8us/AppleCrate-II-Apple-II-Based-Parallel-Computer:
спрокетбои је приметио да су пре много година Мајкл Џеј Махон изграђен Апплецрате: паралелни гомилу јабука ИИС без доброг разлога. Недавно се вратио са АпплеЦрате ИИ који више него удвостручује број матичних плоча, а најмање тројке Авесоменесс.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Алиенваре М18к испорука сада, килу претња ниво постављен на високо за америчку испоруку мушкарце

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/alienware-m18x-shipping-now-hernia-threat-level-set-to-high-for/:
Алиенваре М18к
Овде је Станиол шешир играње ентузијаста, Алиенваре М18к лаптопа. Наравно, ви сте речено је постојала , па чак и видео неке слике наводног прототип , али памет особа као што је себе жели да види доказ са његовим или њеним сопственим очима. Сада Делл жели да испоручи један од ових 16-фунта звери на ваш кућни праг за почетну цену од $ 1.999. Будимо озбиљни, иако, ви нисте заинтересовани да пешачкој 2ГХз Цоре и7 који се испоручује уз основни модел. Ви желите интергалактички брзину да испоручује Цоре и7 Ектреме оверклокован на 4ГХз и дуал 2ГБ Радеон графичке картице 6970м. Топ га искључите са пар 256ГБ ССД и 32ГБ РАМ-а и гледате $ 6.000 лаптопа. Нико није рекао ово је ӕе бити јефтина - Осим тога, то ӕе цену неке озбиљне тесто да прикрије нестанак М15к .

[Хвала, Ницклас]

Алиенваре М18к испорука сада, килу претња ниво постављен на високо за америчку испоруку мушкарце првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03. мај 2011 13:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Делл | Емаил тхис | Цомментс

Пхотосхоп ажурирање уводи у нову еру иПад компатибилности

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:
били смо веома заљубљени са Адобе демо иПад / Пхотосхопу интерактивност за неко време, а сада изгледа као да смо коначно ћемо бити у могућности да целу ствар за Спин. Као што је обећао, компанија је данас објавио Цреативе Суите 5,5, који нуди, између осталог, могућност да користе таблете и паметне телефоне и да комуницирају са водећи имиџ компаније уређивање софтвер. Иако још увек нема реч апликација за друге платформе, Адобе је дао Аппле-ов "магичних" уређај посебан намецхецк, и оне раније најавио Еазел, Боја лаве, а Нав апликације ће вероватно бити удара Апп Сторе минут сада било. Власници сада древних Пхотосхопу ЦС5 ће такође моћи да користи нову функцију кроз недавно издао упдате 12.0.4. Саопштења за јавност након паузе.

Наставити читање Пхотосхоп ажурирање уводи у нову еру иПад компатибилности

Пхотосхоп ажурирање уводи у нову еру иПад компатибилности првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03. мај 2011 14:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гласине мац | Соурце Адобе | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле Јужнокорејски канцеларије упала

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SYBMlbfT7YE/Googles-South-Korean-Offices-Raided:
лее1 пише "Сеулу полиција је упала Гоогле канцеларије у Сеулу, С. Кореја је данас због сумње да су илегално су прикупили корисника локацији података, без пристанка, за рекламне сврхе Гоогле тврди да сарађује са истрагом.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Андроид апликације у приручника очи-у (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/androids-apps-on-playbook-eyes-on-video/:


Ми смо знали да долази , али је данас на Светском БлацкБерри ® 2011 смо били третирани на демо андроид апликација изворно раде на приручника. Крајњи резултат није превише далеко од онога што смо видели код Безброј је Осми путник Далвик на Мобиле Ворлд конгресу. Андроид и мени тастери су куће имитиран користећи стандардне приручника гестове, и тастер Бацк је замењује софтверски тастер на екрану. Наравно, мораћете да посетите Апп Свет да преузмете андроид апликације за приручника када Андроид Плаиер (како се назива) коначно постане доступна. А говорећи о андроид апликација, невероватно популарна Љут Птице долази у приручника као матерњи игра - без Цросс-превару платформи потребно.

Андроид апликације у приручника очи-у (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03 Мај 2011 12:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Убунту-Јединство: Велика Преграда

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5BbhZk9E6JE/Ubuntu-Unity-The-Great-Divider:
Баренце пише "Цаноницал одлуку да наметне ново јединство интерфејс на Убунту 11,04 корисници изгледа да је Сплит корисницима Линук дистрибуција, према ПЦ Про особине. Као што су премештање покретач бар и невидљиве скролбарови су наљутио многе кориснике, са једном тврдећи да је" Убунту- ради одличан посао бацање година искуства корисничког интерфејса "жури да испуни шест-месечном распореду издање. Изгледа да су оштећени издање, са многим корисницима извештавања графички глитцхес са новим корисничким интерфејсом."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Роботски "језику" омогућава вам да француски Кисс преко Интернета

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-jM7UPDaQO8/Robotic-Tongue-Lets-You-French-Kiss-Over-The-Internet:
Ако мислите да је идеја француског љубе неко преко Интернета са роботски језик је врста бруто, идите напоље и уживајте у подне. За оне од вас још увек седи овде, Универзитет у Електро-комуникација у Токију је управо оно што сте тражили. Пољубац преноса Уређај је за детекцију покрета посуда која бележи кретање језик, а затим шаље те информације на одговарајуће машине у устима вашег партнера. Од чланак:.. "Уз реалном времену смооцхинг, Пољубац преносу уређај може бити програмиран да" запамти "одређене ротације снимљене информације могу затим да приступи већем броју прималаца Према проналазач, ово може да буде добра начин за познате личности да се приближи својим навијачима. " Универзитет није дао реч о могућности пипци у будућим моделима.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛГ Оптимус Црни вс Галаки ИИ и Кспериа лук ... борба!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/lg-optimus-black-vs-galaxy-s-ii-and-xperia-arc-fight/:
Време је за нас да још добродошлицу још један конкурент у борби за Најтањи свет Андроид телефон: ЛГ Оптимус Црни . Овај 9.2мм дебљине телефон је свој деби на оохс и аахс дивљења на ЦЕС-у почетком године, а сада је на самом литице од глобалног издања. Додуше, то није сасвим довољно да куцам витка 7.7мм дебљине НЕЦ МЕДИЈИМА н-04ц са своје смуђ као апсолутни најтањи, али је довољно танак да Самсунг Галаки ИИ и Сони Ерицссон Кспериа лук добар страха. То је пар паметних телефона понудити тањи размере на техничке карактеристике, али када је почивала на равну површину су икада седе тако нешто виши од Оптимус црном. То је зато што, за разлику од својих савременика лукав, Оптимуса Црна држи до исте дебљине по пуном дужином (не смеју), који је, технички говорећи, чини најтањим Андроид телефон на европском тржишту. Цхецк ит оут у галерији испод или видео после паузе - и држите чврсто, да ћемо имати пуну ревизију за вас у наредним данима!

Наставити читање ЛГ Оптимуса Црно вс Галаки ИИ и Кспериа лук ... борба!

ЛГ Оптимус Црни вс Галаки ИИ и Кспериа лук ... Бори се! првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03 Мај 2011 12:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис |

иМац добија Тхундерболт И / О, Куад-Цоре

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DlymTPB7zgI/iMac-Gets-Thunderbolt-IO-Quad-core:
фергус07 пише "Аппле Десктоп поставу је обично гура корисницима који захтевају доста брзо И / О према Мац Про - али најновији иМац-освежавања прекршио традицију Куад Цоре Санди Бридге процесора и брже Радеон ХД графичких процесора су добродошли, али је. додатак Тхундерболт портова (један у 21,5-инчни и два у 27-инча) који заиста уп Анте за број професионалних корисника. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Суђење за убиство може да претвори о несталим рутер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xNTFmWSYuT4/Murder-Trial-May-Turn-On-Missing-Router:
бгоод пише "Исход суђењу за убиство које се дешавају у Цхарлотте, НЦ, може да укључите недостаје рутер Државни тужиоци сматрају да Бред Купер имати користи. рутер (никада није опоравио истражитељи), да би се појавио његова супруга је телефонски позив из куће дан је нестала Суђење је у 8. недељи.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.