вторник, 3 май 2011 г.

Екран Грабс: Атрик 4Г Цамеос у Вампир дневници, Клаус користи Вебтоп за недјела

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/screen-grabs-atrix-4g-cameos-in-vampire-diaries-klaus-utilizes/:
Екран Грабс Цхроницлес користи (и злоупотребе) од реалног света гаџета у филмове и ТВ данас. Слање на вашем виђења (са екрана зграби!) Да сцреенграбс на Енгадгет дот Цом.

Ако Вампире Диариес има било превласт, фантазије-драму са седиштем у "Мистична Фолс, Вирџинији", сугерише да је вампир / вукодлак хибрида јасно воле андроид суперпхонес. На овом екрану зграби, наћи ћете антагониста Клауса вођење картица о његовом облику-Схифтинг заробљеника из удобности Атрик 4Г с "11.5-инчни Вебтоп. Љубитељи серије ће у виду етеричних смо раније смо ухватили невољи карактер, Џереми, евидентирање неко време са ЛГ Зрно , али ово је први покушај које смо видели на Самсунг телефона игра споредну улогу у разбијању вештица је проклетство.

[Хвала, Ендрју]

Екран Грабс: Атрик 4Г Цамеос у Вампир дневници, Клаус користи Вебтоп за злодела првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 19:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар