вторник, 3 май 2011 г.

СОНИ неприлика и даље као ДП потврђује података повреде (ажурирање: 24,6 милиона налога утиче)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/sony-woes-continue-as-soe-confirms-data-breach/:
СОНИ неприлика и даље као ДП потврђује података повреде
Да ли сте почели да се осећају лоше за Сони још увек ? Не? Можда ће променити свој ум. Сони Онлине Ентертаинмент је, очигледно, био жртва другог прекршаја који је, према Никкеи.цом, резултирала је ослобађање 12.700 бројеве кредитних картица - и вероватно неке друге информације. 4.300 оних који су бројеви кредитних картица се каже да су јапански, али не каже колико су амерички. Срећом, подаци се каже да је од 2007, смањујући број још увек важи кредитне картице изложен што нас се питам да ли можда то није био неки бацкуп који је био изложен. Без обзира, ДП онлине услуге су одведени на форуму раније и данас, добро, сада знамо зашто. Ми тренутно очекујете више информација из предузећа, али, до тада, будите слободни да наставите цоверинг у углу и тихо јеца на свој угрожена кредитне картице.

[Упозорење: претплата захтева]

Упдате: Према Валл Стреет Јоурнал " , компанија Сони је такође потврдио да је последњи напад приступити личне информације за невероватних 24,6 милиона рачуна. Такве информације укључују имена, адресе, бројеве телефона, е-маил адреса, пол, датум рођења, Логин ИД и хасх лозинке. Рух Рох.

СОНИ неприлика и даље као ДП потврђује података повреде (ажурирање: 24,6 милиона налога утиче на) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 20:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк БГР | Соурце Никкеи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар