вторник, 3 май 2011 г.

Електронски Кућа круне ИОС-опремљен стан 2011 Дом године

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/electronic-house-crowns-ios-equipped-dwelling-2011-home-of-the-y/:

Електронски куца објавила избор за 2011 Дом године , и од изгледа ствари, то ИОС-скрипта боравиште има ствари да стави свој роботски Батлер без посла. Мамут занатским ентеријера, дизајниран од стране ОКП плакат дечак Џеф Луиса, били су аутоматизовано ХД Медиа системи који користе Савант цца. Све од осветљења до туш температура контролише помоћу зид иПадова или серије неоптерећене ИОС уређаја. Пре-програмирана "партије на дугме" одмах подешава осветљење и температуру, као и удараца музике до 15 различитих Сонанце у плафону звучника зоне приликом приказивања слајдова на мониторима расуте по кући. Међу екстравагантне Додаци на делу овде су пребацили у Мастер ормар за окренете на гвожђа у вешерај, лустер да трепери када је време да бисте се пребацили се тоалет папир, и виртуелни батлера који упозорава на предстојеће посетилаца. Изгледа да нама као Роузи дани су одбројани. Погледајте линк Извор за више аутоматизовано Оверкилл из тркача ове године се.

Електронски Кућа круне ИОС-опремљен стан 2011 Дом године првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03. мај 2011 07:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Електронски кућа | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар