вторник, 3 май 2011 г.

ТЦО студија пореди активне и пасивне 3ДТВ наочаре, стварно не фаворизују једну преко друге

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/tco-study-compares-active-and-passive-3dtv-glasses-doesnt-real/:
Дебата око активне и пасивне наочаре 3ДТВ је, у највећем делу, био изрешетан са пристрасним тврди (и више него мало клеветање ) из ТВ-произвођача са обе стране пролаза. Сада, међутим, независне студије из ТЦО развој је коначно бацају светло на то како неке две чаше може стварно утицати на доживљај гледања корисника - и, наравно, постоје неке разлике. Када истраживачи нагнут пасиван, филма образац успоривач (ФНР) изнад или испод вертикални угао гледања од 15-степени, 3Д слике тенденцију да крварим у једну другу по вишој тарифи. Активна наочаре, у међувремену, преноси беле слике на осветљења који је три пута мањи од оног ФНР опремљене нијансе достављена. Али пошто пасивно 3Д наочаре приказује слике у различитим поларизација за свако око, они не нуде толико вертикалну резолуцију као своје активне колеге. Нажалост, ТЦО не изгледа на који начин сваки пар наочара утиче на здравље и комфор гледалаца - што за већину од нас, вероватно бити одлучујући фактор. Али, чим се то деси, очекује ни Панасониц, ЛГ, или да скачу широм резултате. Уроните у пуном ПР-после паузе.

Наставити читање ТЦО студији упоређује активне и пасивне 3ДТВ наочаре, стварно не фаворизују једну преко друге

ТЦО студија пореди активне и пасивне 3ДТВ наочаре, стварно не фаворизују једну преко друге првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 18:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТЦО развој | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар