вторник, 3 май 2011 г.

Убисофт оснива филм поделе, обећава да Џејк Џиленхал раде

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/ubisoft-founds-motion-picture-division-vows-to-keep-jake-gyllen/:
Брза дизањем руке: колико ли играте видео игрице? А колико од вас би желели да гледају филмове на основу видео игре које сте играли? Нема сумње да мало више софистицираних истраживања тржишта Убисофт је отишао у филмовима произвођача јединствен приступ игри у прилагођавању игре као што су Ассассин'с Цреед и Сплинтер Целл за филм и телевизију, што значи да коначно ћемо видети филмове о убицама. Прошле године је Принце оф Персиа: Тхе Сандс оф Тиме филм зарадио 335 милиона долара широм света, свакако захваљујући Џиленхал је тињајући Џејк још дечачког интензитета и Француске игра издавача очигледно жели веће парче холивудске пита - је недавно такође купио визуелне ефекте Студио хибриде Технологије . Можда као и станите у ред сада Таг битка : Филм.

Убисофт оснива филм поделе, обећава да Џејк Џиленхал раде првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03 Мај 2011 02:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | Соурце Разноврсност | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар