вторник, 3 май 2011 г.

Нилсен процене показују први пад у ТВ својини у 20 година, Маје НОД одобравајуће

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:
Ниелсен Компанија је најавила да је процењени број ТВ домаћинстава за 2012 пада на 114,7 милиона (96,7 одсто), што је пад од 115,9 милиона (98,9 одсто) годину дана пре што је први пут да је сишао у две деценије. Док неки ће рећи то означава крај ере телевизора као што смо је познато , постоји неколико фактора како би узети у обзир, почевши од како бројеви су се окупили - Нилсен броји само телевизоре који су у стању да се на Тунинг бар један канал. Ако сте исекли кабл и отишао на све Интернет / Блу-раи ДВД, без постављања антене или никад унапређен за дигиталне емитовања (као неким руралним или са ниским примањима домови нису), онда је ваш телевизор не рачунају. Након прегледа бројеве и гледајући "Апокалипто" два пута не можемо још увек да ли то значи да је већ готово за линеарно ТВ или ако је више привремених налетети због неизвесне економије као што је било у 1992. Наравно, чињеница да смо изнајмили филм на иТунес може да говори.

Нилсен процене показују први пад у ТВ својини у 20 година, Маје НОД одобравајући првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03. мај 2011 14:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Нилсен жице | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар