вторник, 3 май 2011 г.

Пхотосхоп ажурирање уводи у нову еру иПад компатибилности

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:
били смо веома заљубљени са Адобе демо иПад / Пхотосхопу интерактивност за неко време, а сада изгледа као да смо коначно ћемо бити у могућности да целу ствар за Спин. Као што је обећао, компанија је данас објавио Цреативе Суите 5,5, који нуди, између осталог, могућност да користе таблете и паметне телефоне и да комуницирају са водећи имиџ компаније уређивање софтвер. Иако још увек нема реч апликација за друге платформе, Адобе је дао Аппле-ов "магичних" уређај посебан намецхецк, и оне раније најавио Еазел, Боја лаве, а Нав апликације ће вероватно бити удара Апп Сторе минут сада било. Власници сада древних Пхотосхопу ЦС5 ће такође моћи да користи нову функцију кроз недавно издао упдате 12.0.4. Саопштења за јавност након паузе.

Наставити читање Пхотосхоп ажурирање уводи у нову еру иПад компатибилности

Пхотосхоп ажурирање уводи у нову еру иПад компатибилности првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 03. мај 2011 14:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гласине мац | Соурце Адобе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар