вторник, 3 май 2011 г.

Рад Самсунг Галаки картица 8,9 приметио, употребљени у Немачкој (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/02/working-samsung-galaxy-tab-8-9-spotted-handled-in-germany-vide/:

Имали смо прилику да завири у чашу заштићена фол верзија од Самсунг Галаки 8,9 картица на ЦТИА, али права ствар појавио се на догађај у Немачкој током викенда, у свим витак гаџет славу. Наш пријатељ Јоханнес је практично са таблету у Франкфурту, а свидело оно што је видео. Верзија је видео био је видно мршавији него прототип 8,9-инцхер да смо добили да мрља у марту (то је чак и тањи од иПад 2 ), и ако је то Европа појава је било индикација, Семи може бити на путу да покрене ове негде ово лета, како је обећано. Датум лансирања још увек није најавио, па ако не можете чекати више да се ваше руке на Андроид саће уређај, можете покушати 10,1-инчни верзија за за велицину почетком овог месеца .

Наставити читање Рад Самсунг Галаки картица 8,9 приметио, употребљени у Немачкој (видео)

Рад Самсунг Галаки 8.9 Картица приметио, употребљени у Немачкој (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 02 Мај 2011 22:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НевГадгетс.де | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар